Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nk-a

Uderzyłam go..

Polecane posty

Gość nk-a

poklocilam sie z moim mezem niesamowicie , powiedzial tak okropne slowa w moja strone ze nie wytrzymalam i go uderzylam chyab z 3 razy w twarz :( kolejny raz nabijal sie z mojej osoby wysmiewal to co robnie i wyzwal mnie od najgorszych i go uderzylam , poszedl do pracy a ja plakalam :( czy uderzylyscie kiedys faceta ? ja nie wiem jak mam sie z tym czuc :(

Ja sobie raz zasłużyłem od dziewczyny. Zachowałem się jak sukinsyn i mimo, że nie dostałem to nie miał bym żalu jakby kobieta mi przyłożyła i to nie raz. Wiem , że zasłużyłem. Byłem głupi i niedoświadczony. Nie rozumiałem pewnych rzeczy i postąpiłem bardzo źle :-( Więc jak mężczyzna zasłuży to powinien dostać. I jak jest mężczyzną to przyjmie karę bez protestu i bez słowa.

Gość nk-a
jestem zla na siebie ze nie opanowalam sie :(

Gość gdhj
ja mojego też nieraz uderzyłam,czasem mną szarpnie ale nigdy nie odda.mam pretensje że mną szarpie bo ja uważam że kobiety to nawet kwiatkiem nie wolno.a co bys zrobiła gdyby ci oddał?

następnym razem proponuje użyć patelni ..szkoda reki .. i lepszy efekt ! zasłużył to dostał nie łam się !!!!!!!!!!miałaś rację !!!

Gość mad girl
Ja tam swojego nie raz uderzyłam, jedną blizne ma nawet do dziś. Też miałam wyrzuty sumienia ale nie ma z czego robić afery zdarza się

Jak zasadnie i przegiął to zasłużył ! Mężczyzna bierze odpowiedzialność za to jak się zachowuje ! Jak przegiął to bez słowa powinien zrozumieć, że dostał za coś ! Pizduś jak posty wyżej by oddał bo to cipa męska rozpieszczona.

Gość szaldoł_kurwo_wstrętna
jesteś facetem? żadna dziwka ze szparą między nogami nie ma prawa uderzyć drugiego człowieka. A czy ktoś zasłuzył to często bardzo naginane jest, a bo się źle popatrzył. Nie mąć dziwką w głowach ty spedalona wywłoko.

Gość mad girl
Poprostu przeproś go i powiedz że zle sie z tym czujesz. Bedzie dobrze

Gość jedynatakanakafe
racja, nie miałaś prawa go uderzyć. Zgadzam się z tym wyżej mimo że jest ostatnim chamem. O matce też tak mówisz?

Gość siksaa
ja mojego uderzyłam tak bez powodu, po prostu się na nim wyżyłam ale byłam przekonana, że zrobił coś czego w efekcie nie zrobił. Lałam go po twarzy a on nic. Miałam wyrzuty ale czasu nie cofnę. Ciekawa jestem co on tak naprawdę o mnie po tym wszystkim myśli.

Gość mnie też raz uderzyła w
emocjach ale ja odepchnąłem ją z całej siły i nawet nie przeprosiłem, później wyrzuciłem z domu. Moja rodzina była zadowolona.

Gość Uwazaj, bo on moze Ci oddac
w inny sposob np. zdradzajac Cie, to taka chora satysfakcja.

Gość kartoflanepole
nie rób drugiemu, co tobie niemiłe panujcie nad sobą, kurwa :o

sossssss Masz racje, ja bym sie nie dal uderzyc, ale jesli bym w jakis sposob skrzywdzil dziewczyne i ona w emocjach by mnie uderzyla to nic bym nie zrobil.

Gość siksaa
dziwne, bo po tym zdarzeniu jego wtajemniczona rodzina ma do mnie ogromny szacunek. Co powiem to święte. Co on czuje - nie wiem, nigdy o tym nie rozmawialiśmy. Nie jestem z tego dumna ale gdyby zrobił to co myślałam, że zrobił te liście to byłby pikuś. Ludzie tak postępują z bezsilności. Nie ma się czym chwalić ale takie życie...

Gość Kafe poradnik
Nie zgadzam się z takimi wypowiedziami , że można go uderzyć "jesli zasłużył". Związek dwojga to wzajemność- co będzie jak Ty zasłużysz?

Gość gadsgds
A mial powod zeby zwyzywac sie od najgorszych? bo nie ktore kobiety zasluguja na wyzwiska? Nie ktore kobiety nawet same sie prosza o bicie, znalam kiedys faceta, elegancki, przystojny, inteligentny i znalazl sobie kobiete ktora kazdy facet lal. W koncu ona na moich oczach zaczela wyzywac jego matke(w tym momencie gdybym byla jej facetem dalabym jej w pysk) on jej nie uderzyl, zostawil ja a ona teraz jest z kolejnym facetem ktory ja leje. Nie jest mi jej zal.

Nie, nie uderzyłam, bo żaden mi nic takiego nie powiedział. Jednak agresja nie jest dobrym rozwiązaniem w kłótniach z osobą, którą się kocha. Myślę, że lepszy byłby efekt, jakbyś mu po prostu powiedziała, że skrzywdził Cię takimi słowami. W sumie ciesz się, że Ci nie oddał...

Gość siksaa
nie uderzyłam go tak sobie z nudów, to niewiarygodny przypływ emocji. I on poniekąd był za to odpowiedzialny. Przemawiam jak kat, sprawca przemocy ale mam subtelne wrażenie, że niektórym mężczyznom taka kobieca przemoc sprawia jakąś niedookreślone bliżej erotyczną przyjemność.

siksaa Interesujace usprawiedliwienie dla przyplywu emocji ;), uderzenie w twarz nie jest chyba niczym milym :)

Gość A co ja mam powiedziec
A co ja mam powiedziec ? mnie mojawłasna córka 4 dni temu uderzyła w twarz, własne dziecko!!! wiecie jak ja sie poczułam Poszło o piedole , zaczeły sie przekrzykiwania ja na nia, ona na mnie, i nagle paaaccc Zdebialam, ona poszla do pokoju, ja przez 5 minut siedzialam i wyłam, dodam ze ma dopiero 11 lat, do tej pory sie do niej wcale nie odzywam, nie interesuje sie szkołą, nicc, zgasla w moich oczach

Gość siksaa
bynajmniej masz rację. Na pewno nie chciałabym być poczęstowana takiego rodzaju pieszczotą. Ale jak wyjaśnisz podejście mojego małżona? Niemniej nie polecam takich doświadczeń, na razie mi jeszcze nie oddał ale może już szykuje odwet... brrr Poza powyższym w przypływie emocji nim człek dojrzeje jak poczciwa grusza robi się różne głupstwa, których się potem bardzo wstydzi i żałuje.

Gość siksaa
Myślę, że dzieci wyładowują w ten sposób tłumioną agresję. Musisz nauczyć córkę radzić sobie z emocjami.