Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwa dostalam uczulenia

kupilam podpaski naturella jakas nowosc

Polecane posty

Gość kurwa dostalam uczulenia

i dostalam chyba uczulenia tak mnie krocze swedzi ze masakra :( jest cale czerwone czym to zwalczyc pomoze ktos?

Gość nie taka nowosc
uzywam ich juz jakies 6 lat :) Tyle ze ja nie mam uczulenia

jak dla mnie to one są jakby" perfumowane "(tak jak niektóre pieluszki dla dzieci ) i może masz uczulenie na ten a la rumianek

lactacyd (ok.9 zł ) /lub szare mydło + clitromazolum (ok 3,5 zł bez recepty) i po bólu

posmaruj mascia z wit A, powinno przejsc zaczerwienie i bol... swoja droga juz ktorys raz czytam i slysze, ze kogos te podpachowy uczulily:/

Gość pearline
tak na dziś zrób sobie krochmal i się podmyj nim. jogurt naturalny w tamtym miejscu też złagodzi swędzenie. a jutro clortimazol lub vagisal , tantum rosa ze dwie saszetki jak ci sie nie chce krochmalu robic to zaparz zwykłą czarną herbatę, mocniejszą. Wystudź i tym się podmyj. Herbata ściąga pieczenie

Gość adfvbdzx
dla mnie najlepsze sa podpaski belli, te cienkie, zadne alwaysy i naturelle

Gość pearline
nooo zważywszy na to że najprawdopodobniej rumianek zawarty w podpaskach ją uczulił :)

Co wy jej clotrimazol przepisujecie? Przeciez nie ma grzybicy! Na cholere sie faszerowac czyms, co nie jest dla ciebie? Wy to na wszystko clotrimazol, czy swedzi, czy uplawy - clotrimazol, jedna odpowiedz. :/ Masz zwykla alergie, wiec lec do apteki po masc alergiczna + wapno do picia, a podpaski odstaw. Przejdzie za pare dni. Najlepiej pojsc po porade do lekarza rodzinnego, jesli wolisz fachowa opinie.

To ja dostałam potwornego uczulenia od płynu do higieny intymnej z Ziaja:o Potwornie swędzący ból i zaczerwienione wargi sromowe, a nawet opuchnięte. Przemyłam Tantum Rosą i diabelnie mi wypiekło to uczulenie. Paliło mnie i myślałam, że w kosmos mnie wywali :o Ale po 15 minutach ulga jak ręką odjął. Na następny dzień dużo lepiej mi się zrobiło. przemyłam jeszcze raz i problem zniknął. Oczywiście zmieniłam płyn. Tantum Rosa porządnie wypaliła to cholerstwo.

Gość ojokkllooowwww
skoro uczuliły cie podpaski z rumiankeim to nie rób okładów z rumianku bo oszalejesz!! najwidoczniej jesteś uczulona na rumianek!!!

Gość sdfdsdssd
ja nie moge tych podpasek z plastikowa siatka nosic :O nie wiem czemu jeszcze tyle podpasek ma te hujostwo

Gość Ale wy jestescie tu niektore
niepelnosprawne, o rety! Jak w podpasce moze byc rumianek? Kurna no. :o Przeciez to tylko sztuczna substancja zapachowa, a nie zaden rumianek.