Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotapiele

jak znalesc faceta z ktorym przezylo sie pierwszy raz

Polecane posty

Gość dorotapiele

mam pytanie czy ktos wie jak znalesc osobe w np na nk znajac tylko jego imie .kurcze bardzo chcialbym zobaczyc faceta z ktorym przezylam pierwszy raz bylo cudownie wakacje bardzo dawno temu .nie mam pojecia od czego zaczac wiem ze byl on z wroclawia.prosze tylko o jakies madre pomysly a nie bzdury .mam tylko jego jedno zdjecie .chcialabym poprostu dowiedziec sie co u niego .dziekuje za madre wypowiedzi

Gość jesica otel
wzruszyłam się :(

Też mnie dziwi, że nazwiska nie pamiętasz... Szukaj po wieku, imieniu i miejscowości, ale to może potrwać bardzo długo, a skoro widziałaś go dawno, to i tak nie będziesz mieć pewności czy to on, no bo skąd wiedzieć jak wygląda? :O

nic więcej o nim nie wiesz, możer znasz jakichś jego znajomych, wiesz do jakiej chodził szkoły albo jaka miał ksywkę - Wrocław do wielkie miasto szukanie po imieniu nie gwarantuje sukcesu a tak poza tym - po co go szukasz?

Gość dorotapiele
bo zaraził mnie HIvem

Gość dorotapiele
ale smieszny podszyw a ciebie zarazili pierdolcem

Gość dorotapiele
nie pametam nazwiska pisalismy ze soba listy pozniej jeszce rok.ja wtedy mialam 17 lat on byl z dziesiec lat srtarszy wiem jedno on pokazal mi jaki sex jest piekny .nie mialam pozniej problemow jak te malolaty tuataj czy jestem w ciazy ,dlaczego nie krawilam po pierwszym razie i takie bzdury. rozyslam o moim zyciu i tak chcialabym jego zobaczyc moze porozmaiwac.Prosze pomozcie

nie został Ci po nim żaden list, nie masz jego adresu nigdzie zapisanego? a może kojarzysz chociaż mniej więcej jego nazwisko - potrzebujesz jakiegoś punktu zaczepienia

Gość dorotapiele
wlasnie popularne na nk jest takich z wroclawia 685 osob.i rzaden z nich to on:(

Gość dorotapiele
wiem jedno jakbym zobaczyla to nazwisko to bym je poznala mam pamiec wzrokowa.wiem ze na chwile wyjecha do monachium i wiem ze ma starsza siostre

Gość dorotapiele
wlasnie a z listami ja mieszkam za granica juz 6 lat i w polsce juz nie mam tego mieszkania gdzie m,ieszkalam kiedys wszystko poszlo na smieci .chce mi sie plakac jestem bezsilna ale moze mi sie uda cholera jestem wsciekla strasznie

wiesz, istnieje mozliwość, że on juz nie jest z wrocławia tzn. że się gdzies przeniósł, no i może tez po prostu nie mieć naszej klasy ja bym spróbowała jeszcze na facebook'u

Gość dorotapiele
tak zrobie kurde albo detektywa wynajme

detektywa? to chyba lekka przesada :) nie masz kogo zapytac jak on się nazywał? nie mieliście ani jednego wspólnego znajomego?

Gość dorotapiele
wlasnie nie poznalismy sie na wakacjach takie wakacyjne uczucie pozniej rozjechalismy sie do swoich miast mieszkam od niego 250 km a raczej mieszkalam

Gość po oc????
On ma na pewno zone i dzieci po co chcesz mu sie wpierdalac w jego zycie?

Gość nie na temat
tez nie rozumiem- po co? a najsmieszneij bedzie,jka on nie bedzie ci pamietal.....bo takich jak ty to mila na peczki...jakas dziwna ejstes naagle po latach szukasz faceta, pewnie jestes zajebiscie samotna.

Gość nie na temat
tez nie rozumiem- po co? a najsmieszneij bedzie,jka on nie bedzie ci pamietal.....bo takich jak ty to mila na peczki...jakas dziwna ejstes naagle po latach szukasz faceta, pewnie jestes zajebiscie samotna.

Gość Odpuść sobie
Na pewnie nie będzie Cię pamiętał, bo to jego pierwszy raz nie był na pewno. Skoro kontakt Wam się urwał i nie próbowaliście nawiązać go na nowo wcześniej to teraz jest to bez sensu. Nie łączyła Was żadna wielka miłość żeby było do czego wracać. W ogóle to po co tak ni z gruchy ni pietruchy wracać do swoich miłości z przed lat. No chyba, że się kogoś przypadkiem spotka na ulicy to można zagadać i zapytać co słychać. Ale tak szukać intensywnie? No to po co? On ma na bank swoje życie szczególnie, że wtedy już miał 30 prawie. A w dzisiejszych czasach nie każdy ma naszą klasę. Ja nie mam i wielu moich znajomych też nie ma. Więc się nie dziw, że go nie znalazłaś.

Gość be a detective
Spisz wszystko, co pamiętasz, i zastanów się, jak tego użyć. Może np. wiesz, jaki ma zawód czy też choćby co zamierzał studiować - możesz wtedy szukać po szkołach na n-k. Albo w google - np. mechanik Jan wrocław. Może Ci się poszczęści. A może mieliście jakichś wspólnych znajomych? Może ktoś będzie pamiętał nazwisko lub więcej szczegółów?

Gość nie na temat
be a detective -czy ty w ogole przeczytalas co autorka napisala?

Gość pterodaktyl
głupszego pomysłu to ja nigdy nie słyszałam :o

Gość Urwanie dupy
Też przeżyłam taką wakacyjną miłość, ale bez seksu, bo byliśmy za młodzi :) Jakiś czas temu wzięło mnie na wspomnienia, zaczęłam go szukać na nk i znalazłam, ale nie przypominał mi tego ślicznego, piętnastoletniego chłopaka. Był brzydki, długi i chudy,ale po zdjęciach wywnioskowałam,że ma dużo pasji. Samochody, wspinaczka...ale to nie mój świat i nie napisałam do niego,tak jak tego chciałam przed poszukiwaniami:)

Gość Urwanie dupy
Też przeżyłam taką wakacyjną miłość, ale bez seksu, bo byliśmy za młodzi :) Jakiś czas temu wzięło mnie na wspomnienia, zaczęłam go szukać na nk i znalazłam, ale nie przypominał mi tego ślicznego, piętnastoletniego chłopaka. Był brzydki, długi i chudy,ale po zdjęciach wywnioskowałam,że ma dużo pasji. Samochody, wspinaczka...ale to nie mój świat i nie napisałam do niego,tak jak tego chciałam przed poszukiwaniami:)

Gość dorotapiele
dobrze ze ma zone i dzieci nie chce mu sie wpierdalac w zycie chcialabym go chociaz zobaczyc jak wyglada tyle