Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autumn2010

Teraz wyszlo na jaw ze moja matka to rasistka

Polecane posty

Gość autumn2010

Mieszkam w UK juz ponad dwa lata. Od pol roku mam chlopaka z Indii ale z brytyjskim obywatelstwem . Gdy wyslalam mojej mamie zdjecia ta skrytykowala go ze brzydki ze ma ciamna karnacje( ale nie mam bardzo ciemnej skory ) ze co ja robie ze sie z takim " arabem" zadaje, ze ona go nie chce znac ... Myslalam ze moja matka jako osoba wyksztalcona nie bedzie miec problemow z zaakceptowaniem go ale wyszlo na jaw ze mama jest rasistka gdyz powiedziala ze ona nie lubi arabow , murzynow i tym podobnych !!!! Mojej matce nie przegada nikt ze on jest normalnym facetem tylko nie jest Polakiem to fakt .

Gość gość
Moja matka jest taka sama . Niczego dobrego nie nauczyla .. ani pozytywnego ... rasistka ..smieje sie kazdego ..gardzi ..manipuluje .. ciekawe jak by to bylo gdybys skonczyla z polakiem pijakiem ..ktory by cie bil ...ponizal pewnie matka by sie cieszyla . Ja sie wstydze ze mam taka matke ..narcys hipokryta socjopata ..zycie ja ukarala ....Bog chyba tez ..miala wypadek ma moge krotsza ..Bozia zamiast jezyk u j***c to noge

Gość gość
jesteś obrzydliwa

Gość gość
Zachciało się kolorowego kuttasa, co? Typowa Polka w UK.

Gość gość
01:19 Spójrz na swoją stara :D i na siebie. Tez masz brudna te skore, jesteś po Cyganie

Gość gość
I ty śmiesz nazywać innych rasistami ;)

Gość gość
Typowa polska k***wka. Szacun dla mamy za wyznawanie słusznych wartości. Jeszcze wspomnisz jej słowa.

Gość kolorowego śmiecia
rasizm jest dobry, a kolorowi to 10X więksi rasiści więc nie pękaj

Gość gość
Pfff

Gość gość
Ma dużego?

Gość gość
Ale co twoja matka takiego powiedziała? Czy wyzwała go, obraziła? Każdy może mieć swoje preferencje to nic złego. Jakby powiedziała że nie lubi blondynów albo grubych to co? A jak ktoś nie lubi biednych? Przesadzasz, może jak go pozna się przekona. Tylko jeśli on sie od ciebie bardzo rozni kulturowo to uwazaj, jesli jest muzułmaninem albo pochodzi z jakiegos kraju o ktorym ty nic nie wiesz a mowi o sobie tradycjonalista. Bo może tak tobą zakręcić że nie ogarniesz i zostaniesz z niczym i skrzywdzona. Nikt nie mowi ze Polak i alkoholik lepszy i tez polacy zdarzają sie ch*je ale np arabowie, latynosi, czarnoskorzy potrafią swietnie czarowac i chyba to powoduje niechęć do nich :/

Gość gość
Poznalam polke ktora ma meza hindusa I jest szczesliwa nie chciala by polaka ... mieszkam w kanadzie .. polacy maja zony I kochanki ..mojego kolegi zona miala polaczka ktory przyszedl do domu z kochanka polka I dzieckiem ..zrobil kochanek dziecko . Moj szef tez zdradzal polke z polka . Polki tu maja mezow hindusow . Arabow . Czarnych .. kubanczykiem . pytam dlaczego ... nie chca polakow pijacy zlodzieje .. bija k****a zony matki siostry . Moj ojciec zdradzal matke w polsce I w kanadzie z Chinka a ja w d***e . Polacy w kanadzie zyja na utrzymaniu rzadu znam takich Co 30 lat zyja nie pracuje zyja w brudzie smierdzi z buzi gorzej niz z d**y . Ja dorastalam w niemczech ..ja jestem tego zdania jak jestes szczesliwa z czarnym czy zoltym ..aby tobie bylo dobrze w d***e miej innych . Bo mialam kolege polaka ktory ma dziewczyne w polsce a chcial mnie zaliczyc ..polacy to prosci I pusci ludzie .. widzialam wesela polek z czarnymi . Moja siadiadka miala meza polaka wybredny .. ciagle zle ciagle mu jedzenie nie smakowalo rozwiodla sie z polaczkiem ..nie chcial alimentow placic .. na syna ..przez 45 lat tylko 7 kartek na swieta urodziny wyslal ... powiedzial ze nie ma o czym z synem gadac .. a jej kolezanka polka poznala hindusa ..znali sie 2 tygodnie slob wzieli I do dzis sa razem maja dzieci dom wnukow ...

Gość gość
Polacy nie znaja roznicy miedzy hindusem a arabem .

Gość gość
Polacy miedzy soba mowia a polkach k***y d***** o matkach siostrach zonach . Dymaja po pijaku tak mowia w kanadzie ..mnie w polsce tez polacy zonaci wsypali narkotyki do drinka ... Moja byla kolezanka zostala przez szwagra upita wywieziona do lasu I wydymana ..gdzie siostra jej a jego zona byla w domu z dzieckiem. Polacy o polsce mowia burdel na kulkach . Sasiad moj tomek mroczkowski ma dziewczyne I 3 dzieci I oferowal mojej matce sex I sasiadce ..matka mi pisala. A czytalam ze polscy wywoza polki do burdeli ..pierw u daja ze sa e zwiazku a potem pieklo ...polki ktore trafily do piekiel ..taki naglowek

Gość gość
Biały cię kijem nie chciał dotknąć