Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragedia z facetami

Dlaczego nigdzie nie widać przystojnych facetów?

Polecane posty

Gość tragedia z facetami

Większość z nich są wręcz odpychający :( Bardzo często poznaję nowych ludzi i jeszcze ani razu nie poznałam przystojnego faceta. To samo jeżeli spojrzy się na facetów na ulicy... Wprawdzie co do tego, że jeszcze nie poznałam ani jednego przystojnego to trochę przesadziłam. Poznałam jednego, tylko że pomimo, że mnie podrywa to nie ma sznas bo jest młodszy ode mnie i głupiutki :p Poza tym wiem jeszcze, że mój brat jest przystojny. Sama go tak nie oceniam, ale wiem że połowa moich koleżanek za nim szaleje. Jednak jeżeli chodzi o większość to ich obraz wygląda bardzo nieciekawie. Są strasznie zaniedbani i koszmarnie ubrani. Najczęściej można spotkac dresa lub jakiegoś przegrańca w tureckim sweterku :O

Gość wzrok cie jednak myli
bo ja widuje ciacha i to nierzadko

Gość tragedia z facetami
wzrok cie jednak myli, gdzie mieszkasz? To się tam przeprowadzę :P :D

Gość No niestety Polacy nie są
zadbani und przystojni :/

Gość tragedia z facetami
germanotta, czyli w sklepach, galeriach, kinie itd poruszają się na kółkach? :P

w kinie chcesz faceta poderwać....przeważnie jest tam już z kimś, sam po galeriach też nie łazi tylko wyciągany przez dziewuchę

Gość Agnes M.
bo w tym kraju nie ma przystojnych facetów!!!! heloł!!! radzę się uczyć ang i znaleźdź za granicą jak ja polacy to jedne z najgorszych wieśniaków w tej częsci europy...no ale nie są najgorsi, bo plasują się po rosjanach i ukraińcach

no nie ma choćby ja...żadna dziewczyna w moim wieku czyli 16,17,18 nie spojrzy nawet na mnie dlatego pochnołem się swojej pasji...:-D jestem pasztetem aż żal...żałosny jestem i tyle...:-(

Gość lexxe
wcale nie jestes pasztetem, mi sie podobasz, ale dla mnie jestes za mlody troche... :)

Gość sie wypowiedzial autosrom
meskie ciacha moze chodza innymi sciezkami niz ty autorko,moze cie omijaja!

Gość głos ze śmietnika
pamiętaj o tym , żeby często myć doopę i nie capić na kilometr , zapomnij o leginsach i innych kalesonach, wskakuj w spódnicę i pończochy a przystojniacy Ciebie zauważą :)

Gość na śląąąąsk ło ha ha ha
Tam same kurduple, owłosione, zapocone, stękające jak orangutany zamiast po polsku mówić, błeh. I mają kartoflane nosy :O