Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnawsrodku

Smutno mi...

Polecane posty

Gość Samotnawsrodku

Byliśmy z jego znajomymi na piwie. Miałam ochotę rozpłakać się i wybiec stamtąd. Nie dość, ze wcale nie chciałam iść, sam mnie wyciągnął, to później zupełnie mnie olewał. Ja musiałam do niego zagadywać, bo ich dopiero poznałam i nie miałam tematów, poza tym nudziarze jakich mało. Raz mnie tylko pocałował, nawet nie przytulił, zupełnie jakby mnie tam nie było. Z innymi gadał normalnie, a ja czułam się jak powietrze... A gdy jesteśmy sami lub np. z moimi znajomymi to jest normalny, ciągle mnie przytula i całuje... Nawet jak go złapałam za rękę, to szybka ja wziął ... Czasami czuje się tak, jakbym była zupełnie sama, a teraz tak bardzo go potrzebuje, bo mam problemy ...

Gość Samotnawsrodku
Ech;(...

Gość Samotnawsrodku
Wolałabym papierosa...

Gość Samotnawsrodku
W dodatku jak mnie odprowadził do domu, to też go olewałam, a później napisał do mnie "obrażona" i nic... I mowił jeszcze, że sama se wbijam... Ech...

Gość Samotnawsrodku
I kolejna osoba mi to mówi... Wiesz, jesteśmy razem ponad 2 lata... Kocham go, ale często się kłócimy... Przynajmniej raz w tygodniu płacze przez niego, czasami naprawdę już nie mam siły:(... Mówię mu to, ale on już sie nie zmieni, wiem to:(...

Gość Samotnawsrodku
To wszystko tak bardzo boli:(........

Gość Samotnawsrodku
Mi zależy, bo go kocham, często o tym rozmawiamy... Mówie mu o swoich uczuciach, on twierdzi, że to naprawi... Ale zmiania się tylko na chwilę... Szczerze to myśle, że wcale mnie nie kocha abo nie dojrzał do tego...