Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w przyszłości lepsza

Ile schudnę ?

Polecane posty

A więc mam 175 wzrostu i ważę 78 kg. Doktorka powiedziała iż to dobrze ja na mo wzrost jednak ja czuję się za gruba. Mam strasznie duży brzuch ;/... Noszę rozmiar 38 spidni i l bluz/bluzek idt. Bardzo chciałabym ważyć 60 kg mieć rozmiary 36 i s/m.. A więc postanowiłam się odchudzić wykonywać ćwiczenia http://wdziek.info/cwiczenia_na_nogi_i_posladki.html , http://wdziek.info/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html i jeść jeden posiłek dziennie .Dziś wykonałam te ćwiczenia i jestem strasznie zmęczona i wiem że jutro bd mieć na zakwasy, ;/ Polecacie coś żeby je zlikwidować ? A i kto do mnie dołańcza ?

Gość Samotnawsrodku
Najlepej rób brzuszki, ale nie tylko takie zwykle, tylko też te boczne i z uniesionymi nogami na 90 lub 45 stopni.

Z jednego posiłku dziennie utyjesz. Lepiej jest jeść 10 posiłków dziennie, ale w malutkich porcjach, typu 5 łyżek zupy. Naprawdę nie stosuj jednego posiłku, bo utyjesz! Co do ćwiczeń - o ile nie będą absorbowały znacznej ilości Twojego czasu to będą stanowiły raczej dodatek do diety. ;) Dzięki odpowiednim składnikom odżywczym spożywanym w określonych odstępach czasu i niedużej ilości powinnaś stracić na wadze dość dużo, ale ile - tego nie wie nikt. Wszystko zależy od skłonności Twojego organizmu. ;)

Pewnie masz rację :) A 3 bardzo skromne posiłki ? Ps. Nie mam zdjęcia ale mogę jutro coś dać bo dziś już trochę późno i nie chce mi się szukać kabla do aparatu :) A macie jakieś sposoby na wyszczuplenie nóg ?

To za mało. Przyzwyczaisz organizm do małej ilości pokarmu i będzie każdy tłuszcz odkładał bojąc się braku zasobów składników odżywczych! Musisz mu ciągle czegoś dostarczać, to niczego nie odłoży, tylko od razu będzie się pozbywał!

Gość mya8000
na nogi.... hmm znaczy się ja chce pomóc bo akurat nie mam problemow z cialem ale.... mysle ze dieta i silownia pod okiem trenera tylko... bo jak inaczej jak motywacja jest ale na chwile.. zabrze zapraszam

Podobno rowerek w powietrzu jest dobry co o tym sądzicie ? Też macie tak że na lato ważycie mniej a na zimę więcej ?

ja też się odchudzam. Ważę około 52 kg przy wzroście 160 cm i chcę zrzucić około 5 kg tak dla siebie bo postanowiłam o siebie zadbać. Jem 2 posiłki. Śniadanie i pół obiadu (pół porcji tej co zawsze jadłam). Sama gotuje. Jestem wegetarianka. Zrezygnowałam ze słodyczy i słodzę pół łyżeczki cukru lub pije gorzkie napoje. Troche udało mi sie już zrzucić bo czuje po ubraniach ale się nie ważyłam jeszcze. Zobaczymy jakie będą tego efekty.

A na kolację jem jakiegoś pomidora, jakiś owoc lub marchewkę jak zgłodnieje. Tylko denerwuje mnie te burczenie w brzuchu ;/ Macie na to jakiś sposób? Ostatnio nawet mi się sniło, że się najadlam :D

A słyszałyście o głodówce oczyszczającej ? Ja stosowałam przez pięc dni ale później musiałam przerwać bo okresu dostałam i po 3 dniach wcale głodu nie czułam ..

Po jakimś czasie przejdzie:) jakiś rok temu miałam ścisłą diete i po jakimś czasie nie czułam wg głodu .. więc tylko musisz czekać :)

Gość mya8000
laski.... skąd ten pomysł na odchudzanie>?? odpiszcie powaznie

Ja chce schudnąć by lepiej się czuć ponieważ przez ostatnie 4 miesiące dużo przytyłam ..

boniuuu ja mam tyle wzrostu co autorka a waze 58 i chce schudnac tak do 53...... a jej mowia ze 78 to normalna waga :/

martka nie odchudzaj się .. bardziej niż do 50 kg ! Już wiem że szybko zgubie te kilogramy :) Ponieważ ostatnio gdy miałam ochotę się odchudzać to schudłam 20 kg w półtora miesiąca (a jadłąm tyle co normalnie tylko warzywa owoce, ziemniaki i mięso gotowane w parowarze) i bardzo dużo się ruszałam .. A teraz zrobię to samo tylko bd troszkę więcej jeść i ćwiczyć:) Kto sie do mnie przyłącza ?

przy tej wadze masz rozmiar 38 ? jaja sobie chyba robisz. predzej 48 ja mam 180cm/68kg i mam 40/42 i uwazam,ze waze za duzo. chce wazyc 63-64 kg

Serio mam 38 ale to zależy jakie spodnie nosisz bo jeśli jeansy to 38 a eleganckie to mam 38,40 ..

Może masz szersze biodra niż ja :)