Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdybys tylko wiedział....,

gybys tylko wiedział

Polecane posty

Gość gdybys tylko wiedział....,

Gdybyś wiedział, co myślę o Tobie, Gdybyś wiedział, co czuje do Ciebie, Inaczej patrzył byś na mnie, Inaczej patrzyłbyś na siebie.

Gość Jabol
Ale głębokie... jak kałuża! :D

Gość to mu powiedz
i przestan filozofowac

Gość ani to liryczne...
ani metaforyczne, ani śliczne. grafomaństwem jedzie i nudą, kiedy się czyta takie wynurzenia zakochanej kobiety, która nie może pogodzić się z tym, że kopnięto ja w zadek. infantylny masz sposób pisania i rozumowania. zrób coś dla siebie autorko, i zacznij pisać pamiętniki :P

Gość aha i achh
nie filozuj :D on nie jest tego wart

Gość krytyk literacki i jego macki
Ci co nic w sobie nie maja potrafia tylko wszystko w gownie umoczyc- z zazdrosci ze ktos moze naiwnie i pieknie wierzyc.

Gość Jabol
Przecież ten wierszyk to wynurzenie jakiejś nastki. Wartości nie ma on właściwie żadnej.

a co literat jestes zeby wartosci oceniac - a jak pisla co czuje to nie ma wartosci?

Gość Jabol
Niech pisze do szuflady i nie katuje tutaj ludzi tym chłamem.

a kto ci kaze czytac

Gość ani to liryczne...
do krytyka i jego macek - czy od tej erekcji nie uschnie ci wacek?, w necie można czytać dużo lepszych "cacek" :D naiwność nie popłaca lepiej zejść na ziemię, tak nas wychowuje to współczesne plemię :D co do rymów częstochowskich autorki, jestem zdania, że w ten sposób mogą myśleć jedenastoletnie dziewczynki, albo ociężałe umysłowo kobiety. Amen.

Gość kot13
każdy ma prawo do wyrażania uczuć po swojemu:-)

to bardzo orginalne i bardzo tworcze postepowac tak jak nas wychowuje wiekszosc i krytykowac tak jak wiekszosc a moze jakies wlasne przemyslenia?

Gość jakie to jej,pełmo tego na nec
ie http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1280&bih=608&q=Gdyby%C5%9B+wiedzia%C5%82%2C+co+my%C5%9Bl%C4%99+o+Tobie%2C+Gdyby%C5%9B+wiedzia%C5%82%2C+co+czuje+do+Ciebie%2C+Inaczej+patrzy%C5%82+by%C5%9B+na+mnie%2C+Inaczej+patrzy%C5%82by%C5%9B+na+siebie.&btnG=Szukaj+w+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=3ec806bbc1fcdf08

Gość do ani to irycznie sw
dopiero ,jesteś psychicznym młokotem nie wtrącaj sie do mojego watku zakochana jeste od lat :D biedny łajdaczyno :)

Gość ani to liryczne...
do krytyka - czyżbyś był autorką tego pseudo wierszyka. zasada pisania na forum jest taka, że jeśli ktoś wstawia temat, to się na niego odpowiada.kapewu ? :) Autorka wstawiła tu swój "poemat" przypuszczający, że gdyby on wiedział co ona o nim myśli, inaczej by na nią spojrzał [ moim zdaniem - a piszę otwarcie - przypuszczenie to może być fałszywe bo nawet gdyby wiedział, co autorka myśli, a nic do niej nie czuł, dyndało by mu to koło wentla [wyrażając rzecz po imieniu]. Dalej, autorka brnąc w swoje przypuszczenia uważa, że on także patrzył by na siebie inaczej [ i to jest doprawdy zabawne bo jak można patrzeć na siebie inaczej, skoro widzi się siebie, jak się widzi] Mam nadzieję, że nadążasz, zacny krytyku , blechhhhhh :P Autorka sądzi też, że inaczej by na nią patrzył, a to z jakiego powodu ? Jeśli ludzie coś naprawdę do siebie czują, nie mają tego typu dylematów bo wiedzą, co o sobie myślą [daje to rozmowa o swoich uczuciach] i nie muszą na siebie "patrzeć, żeby wiedzieć, co myślą o sobie. Czy to jasne ? Ponadto autorka nie napisała w swoich przypuszczeniach ;)"co myśli i co czuje. Być może czuje nienawiść, a być może kocha go spontanicznie lub lirycznie i po grób. Trudno wyczuć :D Dlatego podsumowując moje własne PRZEMYSLENIA na ten temat, lepiej będzie dla autorki pisać w zaciszu domowym, na kartkach zeszytu, i nie ośmieszać się swoimi nie przemyślanymi myślami. To wyjaśnienie chyba wystarczy, a ja żegnam i idę na temat, który będzie na jakimś poziomie. Ten sięgnął bruku :D 🖐️

Gość gdybys tylko wiedzial ,
spierdaczać z mojego , ocucic was gdybyś tylko wiedzial , moj kochany zabawe sobie zrobiliśta huje , czy wpierdolić wal walenia w dupsko?

Gość gdybys tylko wiedzial ,
spierdalaj ty huju , jaka autorka , kurwa to ja napisalem ,jacy popierdoleni na tym forum ludzie, to zaden moj poemat buhah tylko kopiuj wklej i odpierdol sie ze swoim smiesznym spostrzeżeniem daj se na luz , nie wkurwij cie juz mnie , ludzie to heee

Gość ani to liryczne...
do rondli bucu !

Gość ani to liryczne...
wklejanie wierszy miłosnych matołów (małolatów)jest matolstwem :P

Gość gdybyś ta wiedzieli ma was de
heheh a juz sie rozpisał z nadzieją hehahhaaaahaha