Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werererew

ZNajomosc z sympatii.???

Polecane posty

Gość werererew

1 raz spotykam sie czyms takim ze gacet tak zabiega o kontakt.Codziennie piszemy na gg.Downi wieczorami do mnie.Jesli nie ma mnie na gg to zawsze dzwoni..PYta sie co co u mnie,jak w pracy jak sie czuje.Interesuja sie mna i moim zyciem. Np.teraz pisalismy na gg ale prysli do niego znajomi.Wiec napisal mi" ze pryszli do niego znajomi ze bardzo mnie przeprasza ze odezwie sie jutro, cche ebys wiediala ze mi zalezy na tobie".A znamy sie dopiero ok. tyg.I takie teksty.

Gość vghjikkmnbghyujik
hm, znadzie siE ! nie udawaj :P

Gość werererew
Takie to dla mnie dziwne.Facet ma 29 lat.Ja 26.

Gość werererew
Masz na mysli seks.Jak facet wali takie teskty to ja biore go na dystans.Nielece na piekne slowka/Jestem tak nie ufna.

Jak ktos tak slodzi to zawsze czegos chce, najpewniej seksu :D

Gość werererew
Z wygladu normalny chlopak.JU prestalam tak warcac uwage na wyglad.Wiadomo musi mi sie spodobac ale licy sie charakter. 1v raz tak sprobuje.

Gość werererew
Dopiero sie poznajemy.Ale jak narazie jest ok.

Gość werererew
Jeszcze nie ale mamy w planach spotkanie.On teraz wyjechal i wraca do naszego miasta za jakies 3 tyg.i wtedy mamy sie spotkac.

No to mu moze delikatnie zasugeruj ze takie teksty to moze pisac po spotkaniu z Toba :D

Gość werererew
Albo jak dzzownil ok23.30 czy nie za pozno. Niecche zeby za mocno sie nie napalil.

Koles sie niezle wkrecil... to jest bardzo podejrzane, przynajmniej dla mnie.

Gość werererew
Wkrecil sie.Jakim cudem.Po ty.g pisania i telefonow.Mowil pre telefon ze stesknil sie i milo mnie znow uslyszec.

Hmmm... moze to jakis wieczny prawiczek co to nigdy kobiety nie mial, typ desperata ktory szuka jakiejkolwiek, byle by byla.

Gość DiscoDiva
to niekoniecznie napalenie, na sympatii mnóstwo desperatów jest. ja poznałam jakiś czas temu na zwykłym czacie faceta 33letniego, który nie chciał wysłać zdjęcia, za to zaprosił mnie do obejrzenia swojego profilu na sympatii. nie mam tam konta, więc koleś wysłał te fotki ostatecznie na maila, nawet do rzeczy z wyglądu, ale totalny zjeb charakterologiczny, więc go olałam. pisze na maila co dzień, widać, że desperat. odpuść sobie.

Gość werererew
Wiem ze ma dziecko i jakies 4 miesiace temu rostal sie z kobieta.I przezywa to.I nidawno zalozyl konto na sympatti.I odrazu trafil na mnie.I postaowil napisac.I tak poznajemy sie.

Gość haust
Nie wiem co z tym gościem ale Ty za to walisz takie byki że nie moge

Gość haust
chyba dobrze zrobiona już jesteś, co nie?

Spotkajcie sie i wtedy zdecydujesz co dalej z ta znajomoscia.

Gość werererew
Nic nie pilam.Klawiatura mi szwankuje.Najlepsze jest to ze ja pisze z kilkoma facetami na raz. Przez pol roku poznalam ok.100 facetow ale tylko przez neta poznaje i tylko z 2 sie spotkalam.

Gość haust
To chyba za dużo czasu przed komputerem spędzasz, nie masz znajomych żeby z nimi wyjść? Może w realu łatwiej ci pojdzie z chlopakami....

Gość werererew
Na odstrzal.ZZnajomosc konczyla sie po kilku dniach pisania na gg. W realu nie ma szans ponania nikogo.Miasto male wszystcy sie znaja.

Skoro splawilas 98 typow to znaczy ze masz albo spore wymagania albo meska czesc populacji schodzi na psy :D

Gość werererew
Faceci sa beznadziejni.Nie sotkam sie facetem nizszym odemnie i takim ktory nie podoba mi sie.Nie potrafie tak.