Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fnsaonfws

co o niej myslicie?foto

Polecane posty

Gość fnsaonfws
no ma 26 lat... i tka sie zastnawiam jak tkaie straszydlo moglo mi zrobic tkaie swinstwo jak zorbilo... pomimo ze wiedizla ze jestem z narzeczonym od 6 lat to szmata przyjechla i umowila sie znim na spotknaie po latach... przespali sie, na 2 spotkniu sie mu oswiadczyla a idiota sie zgodzil i sie pobrali na 3spotkaniu! Mieszkaja 2000km od siebie a ja mam mega dola bo cale zycie mi zniszczyla razem z nim, on jest facet wiec mysli chujem ale ona zrobila to z premedytacja wiedzac o mnie...nie umiem sie wyzbierac :/

nie chce być nie miła, ale to jak Ty musisz wyglądać ,że Cie dla niej zostawił :O może była lepsza w łóżku!? sorry za szczerość... W czymś musiała być lepsza nie zostawia się kogoś od tak...

Gość fnsaonfws
no w niczym, nial kiedy chcail, co chcial, wszysko podane pod nos, szlenstwa nie szlenstwa, ja mam 24 lata, wiekszoc ludzi mi mowi ze jestem ladna, napewno niepiekna ale no ladna, na powodznei nigdy nie nzrzekalam, sex uwielbiam i byl praktycznie codziennie, zajmowalam sie wszytkim... a ona przyjechala raz , przespala sie ,powiedizla ze dzieciak ktrego ma z innym kolesiem jest jego a on do niej polecial jak idiota i odrazu sie chajatal... dzieciak ma 4 lata a wiem ze widzieli sie 1 raz odkad z nim jestem... pozatym poznalam osobiscie ojca dziecka ktory ma na to badania dna.. a teraz idiota wraca, chce zyc w przyjazni i mowi ze popelnil straszny blad i niie pomyslal nawet, ze go zacmilo ale ciezko cofnac czas... no jestem zalamana, nikt o tym nie wie

Gość zenon_marki_zenon
Ni ..uja!

Gość fnsaonfws
nawet jego rodzice nie wiedza , nikt, jakbym sama nie odkryla to by mi nawet nie powiedizal, jutro ide do jego rodzicow na obiad bo byl zaplanowany od dawna i co ja im mam powiedziec ? dowiedizlam sie od jego siostry ze im powiedizal ze mamay date slubu wyznaczona na Styczen ... no to nie wiem... jak mozna wlasnym rodzicom nie powiedziec i do teog klamac ze ze mna sie zeni w styczniu? nigdy nie myslalam ze cos tkaigo mi sie przytrafi ;((((((( nie moge sie uspokoic, przestac plakac, wygladam jak strzep czloweika, wszytko dla nigo zostawilam, nawet kraj i uczelnie, wszytko musialm zaczynac od nowa, dalam mu wszytko a on mi zorbil cos tkaiego:(((((

Gość fnsaonfws
ja nie wiem co robic, bardzo go kocham, on chce to niby naprawic, prosi mnie zbeym nic nie mowila rodzicom, ze sie rozwiedzie i wszytko naprawi... a ja tak go kocham ze nawet zloscic sie nie umiem, jestem tylko bardooooooo rozczrowana ... nie potrafie go nie kochac a tym bardziej nienawidzic... chcialbym dac 2 szanse ale nie wiem czy dobrze zrobie... wiem jedno bez niego nie ummiem zyc...

Gość fnsaonfws
no ale jesli dma 2 szanse to co robic? tryzmac go ktorko? przeciez go nie zamkne w domu:/ bardozx bym chciala ale zanim sie rowiedzie albo uniewazni bo to zrbil miesiac temu i wogole sie nie widzieli od teog czasu... wiec ne wiem... nie bede go tez na kazdym kroku pilnowac... ale tka go kocham... jestem w totalniej rozsypce...

daj 2 szansę... Ale na początku dokładnie trzymaj go krótko... nie dawaj nic pod nos, nie mów ,że kochasz bądź lekko mówiąc bezuczuciowa! Wiesz kiedyś miałam podobną sytuacje facet mnie zostawił dałam mu 2 szansę ,a potem nawet 3... i wyszłam na tym bardzo źle... dobrze ,że teraz mam normalnego faceta, daj mu szansę skoro go tak kochasz.

Gość fnsaonfws
no to sprobuje... dala bym sie za niego zabic, tka go kocham... i coraz silniej kazdego dnia... nie wiem czemu... ale nie rozumiem jak mnie mugł zmainic na nia... zwlaszcza ze zawsz ejak oniej mowil to twierdzil ze to szmata ... :(

Gość fnsaonfws
wiem ale to silniejsze odemnie:( ja sie postarammm... on zobaczymy... dziekuje ci

Nie ma sprawy! Daj z czasem znać jak to się potoczyło i czy jesteś szczęśliwa :) Często tu bywam w nocy (taka praca) i jest pod tym nickiem. Pozdrawiam!