boing0000000 0 Napisano Październik 23, 2010 Biorę tabletki 4 lata. Bez żadnej przerwy (nie liczę tych obowiązkowych). Czy odstawić je? Może organizm potrzebuje przerwy?? Jak zareaguje organizm?? Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Październik 23, 2010 zdanie mojego ginekologa było takie, że nie muszę robić żadnej przerwy, chyba że sama chcę. brałam pigułki przez 10 lat, kilka razy zrobiłam dwumiesięczną przerwę, a ostatnio brałam bez przerw chyba 5 lat. i wszystko było ok :) zapytaj swojego gina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ocet Napisano Październik 23, 2010 tabletki bralam 4 lata.odstawilam,pierwsza @ byla wlasnie ta z odstawienia.druga juz chyba normalna,a na trzecia czekam juz 2 tygodnie i nie ma jej. piersi bola mnie jak cholera,jajniki tez a miesiaczki brak.martwi mnie to bardzo.(testy ciazowe robilam 2 a trzeci test z krwi=ciazy brak). w przyszlym tyg ide do lekarza po "cos" na wywolanie.zebym wiedziala ze tak to bedzie wygladac ,to nie bralabym pigulek.idz do swojego lekarza gin i pogadaj z nim niech ci doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfdgf Napisano Październik 23, 2010 bralam tabletki dluzszy czas, jednak dokuczaly mi ostre bole brzucha wykryto miesniaka, moj gin odradzil mi przyjmowanie jakichkolwiek tabletek antykoncepcyjnych poniewaz powoduja one zakrzepice mozgu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bralam 9 lat Napisano Październik 23, 2010 po odstawieniu zero problemow, ale kazdy organizm jest inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach