Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla mama dzeiwczynek

czy zajerestrują mi takie imiona?

Polecane posty

jest tyle ładnych,polskich imion.Po co te udziwnienia?Po paru latach usłyszysz:mamo nie mogłas mi dac na imię Kasia albo Monika?bo X drwi ze mnie,a Y wyzywa mnie tak czy siak

jest wiele ładnych imion, które nie są popularne np: Adrianna, Aurelia, Anastazja, Joanna, Pola, Iga, Karolina, Laura, także każdy coś znajdzie i nie trzeba na siłę ośmieszać dziecka. Jestem za tym, żeby to rodzice decydowali o imieniu dla swojego dziecka i jestem tolerancyjna, bo nie krytykuję Kevinów, Brajanów, czy Vanessy, ale ty moim zdaniem przeginasz, zwłaszcza z Pandorą i Bellą, które kojarzą się jednoznacznie z puszką albo z podpaskami. Zrobisz, jak uważasz, ale przemyśl to, bo jeden błąd i zniszczysz komuś życie, a ja na własnej skórze przekonałam się, że dzieci potrafią być okrutne.

Gość klara_pawelec
a ja znam Ariannę i wydaję mi się że to imię tak brzmi lepiej niż Ariadna

przyszła mama blixniaczekk---> Nigdzie nie napisałam, że dokuczali mi z powodu imienia.

Haha w życiu bym nie dała córce naimie Jadzia czy Krysia, nie żartuj. No to daj to Bella a drugiej Always-i bedzie git

Gość google..........
A synkowi Tampax - zobacz jak fajnie :)

Gość pije kawe
Pandora? jak puszka Pandory z której wypłynęły nieszczęścia? no pieknie chcesz nazwać dziecko:/ Krzywdę małej zrobisz

Gość pije kawe
Rozumiem że czytałaś mitologię grecka skoro córką nadajesz mityczne imiona

Ariadnę zarejestrują co do pozostałych dwóch to nie wiem.. najlepiej zadzwoń do urzędu w twoim mieście bo w sumie wiele zależy od urzędniczek ale Pandora to dla mnie przesada, od razu nasuwa mi się skrót panda a to chyba miłe nie jest

Gość eeeeeeeeeeeee fujjjjjjjjjjj
no raczej zarejestruja imie no ale Bella ? ciaooo Bella !! :D hahah :O Pandora ? - no comment :O Aandia czy jak tam juz moze byc , ale moim zdaniem to imie jest zapozyczone od Adrianny tak samo jak Arianna Moje zdanie ? brzydkie Pandora , brzydkie Bella , imie na A.. juz moze byc ale powiedz chcesz byc tak na topie ? :O zenada , ale twoje dzieci Pandora kowalski , Bella nowak :D:D:D:D buahahaha

Gość eeeeeeeeeeeee fujjjjjjjjjjj
:D

Gość ktore ladniejsze ?????
no wiesz Bella to bella skad ktos bedzie wiedzial ze sie wymiawia Belia moze zamiast Bella to Belia ?

Nicole to co innego, z angielskiego Bella to tez Bella nie wiem z jakiego to jeżyka może z hiszpańskiego tylko trochę źle usłyszałas

Pandora zdecydowanie NIE. Ariadna... Arianna już lepiej. Ale ogólnie może być. Bella też ok, ale że wymawia się Belia to już gorzej. Belia - balia - wielka baba. Bella - piękność - to tak.

Gość pocyztaj skad pochodzi
imie Pandora. naprawde chcesz zeby kojarzyla sie z nieszczesciami ??? bella tez podpaski

z hiszpańskiego to bardziej Beja tylko ze tam nawet twoją Belię wymawiają z akcentem więc może i to ładni brzmi - ale w pl tego nikt robic nie będzie

ja jestem tolerancyjna, ale nazwać dziecko Pandora, to co najmniej jak Judasz (tak wiem, że ponoc nie był zdrajcą). Ale to strasznie silne archetypy!

Gość MAMA PANDORY
Ja dałam na imię córce Pandora a na drugie Minerwa. Dzisiaj moja córka ma 17 lat i jest zadowolona ze swojego imienia. Moje prodozycje dla twoich dzieci to Pandora i Artemida. Pozdrawiam Ania.