Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

DLACZEGO?

Polecane posty

taka prawdziwa starość to cewnik i materac przeciwodleżynowy. Zamiast 'daj dwa zeta' mówisz 'yee', zamiast idziemy coś wyżulić 'yhh' + może cztery inne słowa. Bycie żulem jest wtedy ideologią, nie praktyką. Pozostaje wierzyć, że wiara czyni cuda...

Gość to niehumanitarne
pozostaje wierzyć, że na starość nie skończy się z cewnikiem itp znam dużo ponad 80 letnich dziadków na całkowitym i normalnym chodzie bez takich problemów; w mojej rodzinie były osoby które koło 90 umierały po prostu ze starości, do ostatniego dnia łaziły po lesie, piły piwko i pociągały fajeczkę; wiadomo z nami może być gorzej bo oni się wychowywali w epoce gdzie żarcie było bez chemii itp a tak poza tym, to alkohol konserwuje :P większosć żuli to stare dziady i zobacz jacy żwawi i pełni życia

a nie, takich 80, 90 też znam. Ale póki można coś ze sobą robić, to dla mnie jeszcze nie starość. Starość jest np. teraz, kiedy niewiele jestem w stanie. Ale jak będę znowu młody i piękny, byka za rogi chwycę :P a tak poza tym to w sumie nie wiem, ale następnym razem, jak będzie chciał szluga, dowód poproszę;)

A dziękuję. No piękną macie wizję swojej przyszłości - w każdym razie powodzenia w jej realizacji. ;) Ja ucichłam - udzielam się na wielu dyskusjach, czyżby nagły przypływ weny?

Gość to niehumanitarne
80 letni młody bóg :) oby jedyne dolegliwości w tym wielu to niedociśnienie i kiepska hydraulika, to bedzie git :P dowód? buahaha, już widze mine potencjalnego wyłudzacza fajek moe - przecież trzeba myśleć o przyszłości, mieć jakąś wizję :P

kiepskiej hydrauliki nie zniesę :P Wpierdalam pomidory na tę okazję. Poza tym wszystko gra :] Jak trafię na desperata, to może i dowód da. Choć nie wiem, czy to jego będzie ;P moe, zazdroszczę entuzjazmu. A raczej sił witalnych.

wielowątkowość. Podobno komputery z czterema rdzeniami są lepsze od tych z jednym, Potem na podstawie analogii przenoszę to na Ciebie i porównuję ze sobą - pasowałoby. Choć mi to nie na rękę. Mogę się za to pocieszać, że mam niejednorodny rdzeń moralny. Ale nie wiem, czy to skrzywienie, czy kilka solidnych rdzeni :P

Gość to niehumanitarne
myślisz że pomidory dadzą rade na coś co się naturalnie z biegiem czasu zużyło, że tak powiem? :P można spróbować konserwować to różnymi środkami (np. alko.) ale przed naturą i jej cyklem biologicznym się nie ucieknie

Hmm, nierękę, bo nie zdarza Ci się rozmawiać z inteligentnymi kobietami, znającymi swoją wartość, czy nie na rękę z tego względu, że Ty owych sił witalnych nie posiadasz i boisz się ewentualnej porażki w konwersacji? ;)

niehumanitarna, myślę, że robię co mogę. Gdybym się poddał już bym musiał zostać żulem :) A tak to nawet czytam nowości z medycyny, choć mnie w ogóle nie kręci, w nadziei, że pomogę lekarzom w czymkolwiek, co pomoże mi ;) moe, wyobraź sobie, że odpowiadam Ci 'tak' w pierwszym wypadku: wychodzę na nonszalanckiego gbura, którym po trosze jestem. Wyobraź sobie, że odpowiadam 'tak' w drugim wypadku: wychodzę na niestabilnego chłopczyka z ego, które szuka bezpiecznej przystani, wsparcia, którym po trosze jestem. Mam nadzieję, że odpowiedziałem :) a teraz lecę, bo domofon dzwonił gośćmi :) czołem 🖐️

Gość to niehumanitarne
moe - nie, kobieta :) fetysz ma gości, czyżby skorzystał z mojej rady i zaprosił panów zza okna do zmywania? :D ;)

Gość to niehumanitarne
po męsku piszę?! jestem w szoku, aż poszłam do łazienki się upewnić ;)

Gość to niehumanitarne
nie, na szczęście nic mnie nie przygniotło :D a prawda okazała się zgodna z tym co myślałam, odczułam ulgę, aż zapalić musze ;)