Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka133

Kocham byłego, a on traktuje mnie jak dziwkę...

Polecane posty

Gość prawda kole w oczy
mam być szczery ? OK to ci powiem strasznie sie szmacisz dziewczyno nie masz za grosz szacunku do Siebie, a on cie traktuje jak zwyklą panne do ruchania i tyle w tym temacie, gowno go obchodzi to że ty go kochasz. Jestem facet i wiem ci posze wierz mi. Dajesz mu za darmo bo myslisz ze dzieki temu do Ciebie wroci ? to juz jest skrajny kretynizm. Nie rozumiem takich dziewczyn jak ty, jest tylu fajnych facetów , którzy moglo by ci dac szcescie ktorzy by cie nigdy nie zdradzili a ty oddajesz sie takiemu kretynowi, chyba masz duze kompeksy i nie masz szacunku do siebie zadnego. Twoj były trkatuje cie jak klozet, oby załatwic swoja potrzebe seksulana a pozniej spóscic wode zeby nie smierdzialo, wez sie ogarnij ! znajdz sobie kogos wartosciowego i zacznij sie szanowac !!

malutka133 - moze i jest wysokiej wartosci facetem moze i jest chamem na ktorego leca laski moze i jest atrakcyjny ale Ty go musisz olac i nie mozesz mu dawac juz wiecej koniec z sexem !!! bo to typ podrywacza ja wiem ze wasze emocje wola takich ale moze warto szukac innego? olej go po prostu

Gość shy_kochanki szukam:)
musisz się twardo postawić..często jest tak że właśnie facet zdobywa a jak ma to już traktuje jak coś co zawsze przyjdzie,wszystko zniesie.. poszukaj w necie tematów "kochać za bardzo" jest tam właśnie dobrze napisane o kobietach które kochają tak że dają sie poniżyć najbardziej jak można.. one właśnie zazwyczaj wybierają swoje przeciwieństwa.. też to przerabiałam,ale się z tego wyleczyłam;)

bo za bardzo kochasz..to chore i musisz się z tego wyleczyć.. poczytaj te tematy,tam jest bardzo dobrze napisane i pomoże Ci się to wziąść w garść.. ja Cię rozumie bo to przerabiałam.. chociaż fakt że nawet teraz po 5 latach jak widzę swojego byłego coś mnie jeszcze rusza,ale nie mam nawet ochoty do niego podejść,mimo tego że on teraz bardzo chce.. bo wciąż jest sam:)

borsuk dobrze napisal.. Ty wolisz takich.. są kobiety które ciągnie do złych facetów,fajnie się takiego podrywa,fajnie jak widać że chce.. ale później jak już Cię ma to fajnie już nie jest.. powiedz sobie że jesteś kobietą a nie szmatą i zacznij coś wymagać wkońcu od siebie...

kko... zapanować nad psychiką czasem wcale łatwo nie jest.. ona i tak wie że zachowuje się jak szmata i dobrze też wie że on robi z niej dziwkę.. ale wie też że ją stać na kogoś innego..

ano miał jak wyżej wspomniałam milion razy widział jak płacze ani razu nie spytał dlaczego nawet ;) jestem dla niego taka rezerwą bo jak są wokół niego laski które mu się podobają to trzyma z nimi a jak ich nie ma to się z niego robi wielki kolega ;) i od razu jak między nami jest dobrze, gadamy normalnie schodzi do tematu "a nie miałabyś ochoty się zabawić będzie fajnie..." i po tym znowu jest to samo znowu olewka rozumiem to zachowanie bo myśli sobie " po co z nią gadać jak będę chciał i tak pójdzie ze mną do łóżka" tylko tego nie rozumiem przecież byliśmy ze sobą półtora roku i ciągle powtarzał że nigdy nikogo tak nie kochał...a poprzednia odpowiedż była do kkko.

Gość Pani Porada Pomaga
Do Malutka123, Nie dziwię się, że Twój ex Tobą pomiata, skoro... sama siebie nie szanujesz? Jesteś dla niego tylko sex-zabawką, w dodatku niemalże sama się napraszasz. Taka fuck*ng-friend. On Ci daje złudną nadzieję (co swoją drogą jest z jego strony chamskie), a Ty mu wierzysz, że on kiedyś do Ciebie wróci i że będziecie razem... Muszę Cię rozczarować -NIE BĘDZIECIE JUŻ NIGDY RAZEM, bo ani nie ma do Ciebie szacunku, a poza tym - skoro nie będąc z nim w związku oddajesz się mu, to po kiego grzyba on ma wchodzić w jakiekolwiek zobowiązania? Dziewczyno. Opamiętaj się i wywal go całkowicie z Twojego życia. On po Tobie płakał nie będzie, Ty po nim też nie powinnaś...

Gość Ginjal
Malutka jetseś bardzo nieszczęsliwą osobą wszyscy tu piszą że się nie szanujesz...to prawda, ale pewnie nikt nie nauczył Cibie jak się sznować, po prostu pogubiłaś się mylisz seks z bliskością której Ci brak i to bardzo myślę że jesteś bardzo wrażliwa i zagubiona w tym świecie ludzi, namiętności i seksu chyba nie odróżniasz co z czym się je? moja rada skup się na sobie zastanów się co czujesz, a jeśli czujesz tylko pciąg do tego faceta który olewa Cię, zastanów się dlaczego i co pociaga Cie w nim, być może nie ma nic specjalnego w tym co porywa Cie do takich ekstremalnych zachowań trzymaj się

Co Ty robisz, poniżasz się on potrzebuje Cie tylko do łóżka, a Ty lecisz na każde jego zawołanie. Pomyślałaś co będzie jak zajdziesz z Nim w ciąże? Jak on traktuje Cię jak popychadło...żal

Macie racje wiem rozumiem problem wiem, że traktowana jestem przedmiotowo tylko nie wiem jak pozbyć się tego faceta z mojego umysłu...

Gość dhushiunfioeuwf
"" i od razu jak między nami jest dobrze, gadamy normalnie schodzi do tematu "a nie miałabyś ochoty się zabawić będzie fajnie..." i po tym znowu jest to samo znowu olewka rozumiem to zachowanie bo myśli sobie " po co z nią gadać jak będę chciał i tak pójdzie ze mną do łóżka "" typowy podrywacz cos ci powiem bo akurat czasami obracam sie wsrod tego towarzystwa tzw uwodzicieli i sa takie problemy: 1. im chodzi o sex (tworza relacje bo chce zeby bylo to przyjemne z emocjami ale cel wszystkich dzialan jest tylko jeden - zamoczyc) 2. oni sie nie zakochuja - bo maja wpiepszone w psyche ciagle zdobywanie 3. maja wpiepszone w psyche poza zdobywaniem tzw "jesli kobieta jest wyjatkowa to moge z nia pobyc dluzej - czasami a wiec wiecej jak sex wtedy - widocznie za taka Cie wtedy uznal - ale to ciagle mija ciagle chce sie uwodzic 4. znaja ciekawe techniki dzialania na emocje - chocby te olewki bo to swietnie dzial na emocje - jeden mi nawet opowiadal sposob rozkochania kobiety tzw przyciagnij swietny sex olej i tak w kolko - ale to manipulacja czy swiadoma czy nieswiadoma coz masz jedno wyjscie - skonczyc znim bo on moze kiedys sie zdecyduje zostac z kims na stale (chyba tylko przez wyglad i sex a nie przez uczucie - porazka, ale moze to robic cale zycie wiec uciekaj bo marnujesz swoj cenny czas

ciężko dac sobie spokój jeżeli praktycznie codziennie widujemy sie na zajęciach...jakbym nie miała z nim styczności pewnie dawno by mi przeszło... wmawiam sobie ze to dupek i nawet jak bym z nim była to bym była nieszczęśliwa bo nawet jak byliśmy razem też wielokrotnie traktował mnie przedmiotowo, nie było dnia w którym nie schodził by na temat sexu robilismy to codziennie nawet kiedy byłam smutna i po prostu potrzebowałam wsparcia i przytulenia, nie obchodziło go to bo przez 3 minuty poprzytulał a potem ręka lądowała w moich majtkach... a jednak to ukłucie w serduszku ciągle występuje...

Gość fuuukkha
traktuje cię jak dziwkę, bo tak się zachowujesz. przychodzi do ciebie jak ma ochotę sobie poruchać i nie ma nic ciekawszego do roboty, a potem olewa. w dodatku nie płaci, co czyni z ciebie totalną frajerkę, bo traktowane w ten sposób kobiety zwykle mają z tego niezłe pieniądze. nie napisałam tego żeby cię obrazić, tylko uświadomić ci, że się poniżasz- chociaż pewnie sama to dobrze wiesz. taki układ tylko dla seksu miałyby sens jakbyś ty również chciała tylko seksu, ale i nawet taka relacja wymaga wzajemnego szacunku, którego między wami nie ma. radzę ci się opamiętać, bo kiedyś będziesz sobie pluła w twarz za taki brak godności. jesteś na studiach, masz mnóstwo okazji żeby spotkać innego faceta- przystojniejszego, inteligentniejszego, lepszego w łóżku itd niż twój 'ukochany'. nowy lepszy model, to najlepsze lekarstwo

Gość odp... .
Kocham byłego, a On nie traktuje mnie jak dziwkę... .To trwa jekieś hm... od +- 15'stu lat... . Poranne nudności, trochę tą historię zmieniły. Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl

Gość luskauska
o k..... nie da sie tego czytac:( przez takie jak ty faceci nazywaja wszystkie -dziwkami:( ty jestes jeszcze gorsza bo nawet na tym nie zarabiasz:(

jakos poprostu musze sie w nim odkochac i przestac robic takie rzeczy... napisalam mu wczoraj smsa ze nie mozemy juz tak robic nic nie odpisal, a jak dzis spytalam go o plan zajec odpisl tylko "niewiem je*bie mnie to", wydaje mi sie ze jak skoncze te szkole to wszystko sie zmieni a to naszczescie ostatni semestr. co do tej "dziwki"..to jedyny facet z ktorym spałam wydaje mi sie ze jeszcze do mnie nie dotarło ze to koniec...oO

Gość bzyk stada os
- możemy Ciebie przytulić, i pójść z Tobą na lody mała. Trzymaj się!

Dhushi...... niestety dobrze napisał.. dokładnie taki był mój były i te same techniki,byliśmy razem 2 lata,ale tak naprawdę to pierwsze pół roku było fajne..jak już wszyscy wiedzieli że mnie ma to mnie ciągneło do niego a on zlewka.... dziewczyno musisz na siłę dać sobie spokój,skasuj jego nr a swój zmień,rób wszystko żebyś nie miała teraz z nim kontaktu......................... i wyjdź na imprezę i baw się dobrze!!!!

Gość ko-le-ga- sorr-to
Ewa... daj sobie z nim spokój. Tego kwiatu jest pół światu. Miłość milością a toksyczny związek zawsze będzie tosyczny. Po co Ci ktoś kto nie będzie Cie szanował i patrzył z góry. Znajdz kogoś kto będzie Cie podziwiał, kto będzie przy Tobie. pzdr.

Dokladnie tak bylo z nami...poczatkowo jak ja go olewalam to za mna biegal jak glupi co chwile kwiatki czekoladki spacerki..a jak juz mi zaczelo na nim zalezec to sie odemnie odsuwal i odsuwal... tak jak na poczatku byl i sex i uczucia to potem zostal sam sex...jego numer skasowalam i staram sie o nim nie myslec aczkolwiek widzac go codziennie w szkole jest meeeeega trudno i nadal jestem zazdrosna jak widze jak podrywa moje kolezanki...:( nie zycze zadnej dziewczynie takiefo faceta i mam andzieje ze zgnije w piekle !arrrrr dzieki dziewczyny za rady!

Gość Xińska
Facetom nie można ujawniać, że zależy nam na nich. To on powinni nas zdobywać. Dobrze powiedziane "Tego kwiatu jest pół światu" ale trzeba dodać, że sam chwast! No cóż takie życie.

ah coz mi po tym kiedy dalej kocham tege drania ;) rozmawialam z nim o powrocie wczoraj mowil ze mnie kocha ale nie chce wrocic bo nie jest zbyt odwazny by znowu sie w to pakowac...nie rozumiem...

o nie,nie.. mój mi też tak mówił.. on nie chce z Tobą być bo musiałby wybrać Ciebie a teraz ma i Ciebie i dupczenie innych.. sorki za słowa ale chuj mnie strzela jak czytam o takich facetach.. jeżeli kocha to przede wszystkim musi z Tobą szczerze porozmawiać i już ani raz Cię nie poniżyć..