Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka133

Kocham byłego, a on traktuje mnie jak dziwkę...

Polecane posty

Gość shy_kochanki szukam:)
już lepiej.. posiedzisz dłużej na forum,zajmiesz się czymś i szybko docenisz że się uwolniłaś.. :) wyjdź gdzieś,zabaw się..

Gość Twój_Ex
Autorko tego wątku, a mi dasz dupy?? obiecuje że po tym jak sie ze mna zeszmacisz to się z tobą ożenie, dam dziecko dom bede cie utrzymwyac itp :D:D:D:D

Gość axim
ale patologia czytac sie tego Nie chce ;tak sie dac omotac l skurwic ;szok ;mozna kogos kochac ale zeby przez to dawac mu dupy wszedzie gdzie l kiedy chce to juz kurestwem zalatuje;jeden chuj lata po tym swiecie a czepilas sie go jak pijany plotu;znajdz sobie innego polubi cie jak kazdy facet a wiesz dlaczego bo kazdemu pokazesz ze lubisz Sex l bedziesz mu dawala dupy kiedy tylko chce;zacznij myslec nie daj sie tak sama traktowac jak tania dziwka;

POSLUCHAJJ mozemy podac sobie reke mialam a nawet dalej mam to samo:( spotykalismy sie z moim bylym bylo fajnie przyjemnie kochalismy sie potem obiecywal ze moge na niego liczyc ze beddzie moim przyjacielem a potem gdy do niego napisalam to nawet nie odpisal:( teraz to juz mam meza chcialam o nim zapomiec dlatego wyszlam z maz za dobrego faceta ktorego tez daze uczuciem ale raz jedyny sie z nim spotkalam z moim eks i znow mowil ze moge na niego liczyc it a juz wogole potem mi nie odpisal ani nic:(:(