Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka_17

Czy to może być białaczka ?

Polecane posty

Gość malutka_17

hmm... od ok miesiąca mam powiększone węzły chłonne na szyji, lekarz przepisał mi antybiotyki i nic.. teraz znowu mam jakieś tabletki i on nie znika ;/ zauważyłam u siebie siniaki na nogach.. ale nie przypominam sobie zebym sie uderzyła.. bolą mnie kości od 2 tyg.. tzn nie jest to ciągły ból tylko co jakiś czas zaczyna mnie kuć... w różnych miejscach ;| dziąsła mi krwawią;/ i dzisiaj rano jak wstałam zaczeła mi lecieć krew z nosa ;/ mam uciski w klatce piersiowej aż czasami ciężko mi oddychać .. brzuch mnie boli( po prawej stronie, i pod samą klatą piersiową też ), boli mnie tez głowa ;/ czasami zaczynam płakać z bólu ;( Robiłam testy ob, morfologie i jeszcze jakiś.. ale mam zawyżone tylko ob troche.. mam zrobić jeszcze badanie moczu.. Co myślicie czy to może być białaczka ?

Jeżeli masz dobrą morfologie to czym się martwisz? Gdyby się coś działo to napewno w badaniach krwi by wyszło. Głowa do góry , nie wkręcaj sobie.

jesteś osłabiona, może przemęczona brak witamin jeżeli organizm jest przemęczony to można mieć siniaki z byle dotknięcia lub może lecieć krew z nosa morfologia jest spoko więc zacznij się lepiej odżywiać witaminy bierz bez paniki