Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaalinnkaaa

czy dalibyscie tyle za taki dom????

Polecane posty

jeżeli na jakiejś wsi zabitej dechami ...nie uznałabym tej ceny za Okazyjną.40km od poznania do dośc dużo

Gość kaaalinnkaaa
lokalizacja 40 km od poznania , 20 km od środy wlkp, 15 km od Zaniemyśla

Gość jaśka nie oddam! moja podusia!
bierz , w końcu ludzie wszedzie mieszkają i nie narzekają:D

chciałam teraz kupić dom 136 m2 z ładnie zagospodarowaną działką, 5 pokoi, nie wymagający żadnego wkładu finanssowego do zamieszkania za 235 tys, więc ten Twój jest droższy i mniejszy, Z tym,że w okolicach poznania pewnie są droższe domy niż w Słupsku. Ostatecznie kupuję NOWY domek szeregowy 116 metrow z dzialka za 192 tys, ale w stanie deweloperskim pod Słupskiem. generalnie Twoja prpozycja nie jest super droga, ale nie jest tez tak BARDZO korzystna.

Gość Shontella
Trudno coś powiedziec czytając tylko opis. Masz jakieś fotki?

i jednak 40 km od miasta to sporo, ten nasz jest 10 km od slupska i polaczony z miastem obwodnica

nie wiem jakie są ceny w okolicy bo znam się tylko na regionie łódzkim dom jest ok, rokujący na przyszłość, schludny , cena ok , nie wiem czy można jeszcze negocjować w przyszłości dobudować piętro, taras, zrobić elewację

moj kolega w miescie sprzedał swoj dom i sprzedal go za 230 dom bardzo duży.. dwu pietrowy z piwnicą duzym placem ( dokl nie wiem ile mkw) wyremontowany... Więc nie wiem czy się oplaca:/

Gość kaaalinnkaaa
a w jakim miescie?

Gość dfgbnjmhnhbg
cudowna to ze twoj kumpel nie zna sie na nieruchomosciach ani nie ma glowy do interesow i ktos niezle zyskal przy jego stracie nie znaczy ze okazja jaka ma autorka sie nie oplaca :O

wielki dom wyremontowany dwu piętrowy w mieście za 230 tys :D w łodzi przyjechałoby po takie coś na drugi dzień 50 ludzi z gotówką w walizce

Gość kaaalinnkaaa
wiadomo na śląsku są inne ceny niż wielkopolsce. Tutaj nie dostanę takiego domu co w Katowicach za 230 tys.

Gość kaaalinnkaaa
może jeszcze ktoś się wypowie

Gość kaaalinnkaaa
sprawdziłam ogłoszenia faktycznie w Łodzi są bardzo wysokie ceny nieruchomości

Gość karrasz
Jezeli to nie jest jakies miasteczko to jest drogo.Działke mozesz kupic w takich miejscach za mniej niz 50 tys . A za -p0nad 200tys wybudujesz skromny domek z dachem z dachowki i taki jaki ci sie podoba.Po co ci te duze piwnice.I to szambo ,ktore trzeba oproznic 2 razy w miesiacu po co najmniej 50 zl razy 2.Dach bez dachu!,bo otam jest tylko pewnie nasypana szlaka i przykryte to tania papa.Koszmar.ODRADZAM/

Gość kalinnnnkaaaaa
uppp

Gość karrasz
Przeciez spostawienie scian nie wiele kosztuje.A dach porzadny to 30 proc wartosci domu.To własciwie klitka ,bo piwnice obecnie nie sa potrzebne ,gdy masz gaz-po co ci kotłownia.

Gość no niestety u nas jest
cudowna w Gliwicach i Zabrzu 3 pokojowe mieszkania chodza za 290tys :O watpie by w Katowicach bylo taniej...no jest, dzieki takim ludziom jak twoj kumpel, ktorzy nie wiedza co sprzedaja :D

Gość buraakotka
Hej, kupiliśmy z mężem dom w wlkp. miasteczko 4tys mieszkancow (100 od poznania - 80 od wrocka). Pól bliźniaka, 105 m użytkowych i 400m działki (w tym garaż i budynek gosp.). Dom - 4 pokoje - 2 duże (można by powiedzieć salony) oraz 2 mniejsze (ale nie jakies maleństwa), kuchnia, łazienka (kafelki), korytarz duży, altanka, piwnica pod całym domem, balkon. W cenie dostalismy piec dwufunkcyjny oraz piec co. Wszystkie media. Dom nieocieplony, ale z końcówki lat 60-tych z cegły. Na dachu papa. Wymieniliśmy okna, zrobilismy sam dól po swojemu i mieszkamy. Cena początkowa to 280 o ile dobrze pamiętam, zeszliśmy do 235. Jeśli pomogłam to się cieszę :) pozdr.