Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleX83

JAK SOBIE Z TYM PORADZIĆ?

Polecane posty

Gość AleX83

Witam. Piszę tutaj, bo być może któraś z Pań mi coś doradzi. Byłem w szczęśliwym małżeństwie od dwóch lat. Miałem Kochającą żonę, i oczekiwaliśmy dziecka. Niestety, od początku wszystko szło nie tak jak powinno. Podczas porodu zmarła moja żona, a ja zostałem z małą kruszynką. Codziennie płaczę nad łóżeczkiem małej Martusi. Pochowałem żonę bardzo niedawno, moja córeczka ma niespełna miesiąc... Moja mama bardzo mi pomaga, ale ja nie potrafię sobie z tym poradzić, nie potrafię pogodzić się z tym, co się stało. Chciałbym aby moja córeczka wyrosła na piękną i mądrą kobietę, jednak nie wiem, czy potrafię zastąpić jej oboje rodziców...

Gość no takkkkk
chyba nie masz wyboru

Gość tak........
strasznie mi przykro :( aż trudno cokolwiek powiedzieć... musisz być teraz bardzo silny ale nie wstydź się łez, jeśli tego potrzebujesz to płacz, będzie ci lżej pomyśl o tym czego chciałaby twoja żona, a na pewno chciałaby żebyś zajął się najlepiej jak potrafisz waszą córeczką. dobrze że możesz liczyć na pomoc mamy. nie wstydź się też innych prosić o pomoc (teściowa, siostra???) na pewno nie odmówią. ja wierzę, że dasz sobie radę i pamiętaj, że ONA jest gdzieś blisko, obok was i będzie nad wami czuwać :(

Gość OOUlkaOO
Bardzo mi przykro :( Trzymaj sie cieplutko w te chłodne, jesienne wieczory... A da małej, dużo zdrówka...

Gość Taksiezastanawiami...
to smutne że takie rzeczy się dzieją. Ale musisz dać radę, głównie dla Twojej córeczki. Ona teraz potrzebuje miłości podwójnie bardzo... Choć jest mała, też czuje, i też potrafi wyczuć, że jesteś załamany itp. Powodzenia!

Gość mamachichi
Bardzo mi przykro, pamietaj, ze teraz musisz dawac dziecku podwone dawke milosci, zycze duzo sily

Gość suche gacie na dnie morza
To bardzo przykre co Was spotkalo :( Wiem jednak, ze dasz sobie bardzo dobrze rade. Jestes z pewnoscia twardym facetem, bedziesz wiedzial co i jak! Skad jestes? Moze spotkasz tu jakas Mame z Twoich okolic i bedziecie mogli sie spotkac jak bedziesz mial problem jakis z mala czy cos w tym stylu, wiem, ze pewnie Twoja Mama Ci pomoze, ale troche sie teraz pozmienialo od naszego dziecinstwa, wiec dobrze znac mloda Mame ;)