Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczne dzieci

Moja córka ma 21 lat a zachowuje się jakby miała 10

Polecane posty

Gość wieczne dzieci

Byłam dziś na mieście, córka poprosiła żebym jej kupiła przy okazji kebaba. Jednak stało się tak, że zapomniałam go kupić. Kiedy wróciłam do domu a córka zauważyła, że nic dla niej nie mam to prawie zaczęła płakać. Siedzi teraz naburmuszona w swoim pokoju i chyba zrobiła strajk głodowy :D

Gość IsabellIzaIsa
hahahahahaha :)

Pewnie taka, co to wpada w szał jak coś nie po jej myśli. :D Jestem podobna, ale chyba zachowuję znacznie więcej zimnej krwi i zdrowego rozsądku. ;)

Jak mnie rozwalają takie pannice... 21 lat na karku a jak dzieciaczki malutkie... osobiście też znam taką jedną.. 22 lata, zero samodzielności, nic nie potrafi zrobić a na dodatek skarży się ze wszystkiego mamusi :o Łee ....

pewnie ja tak nauczyłaś że zawsze masz cos dla niej a jak nie to przepraszałaś tp masz nic jej nie bedzie

Gość nnnnnnn
bo tak ja wychowalas:P ja mialam podobnie - tylko ze ja to corka;] i mimo 27 lat nadal czuje sie jak dzieciaczek przy mojej mamie..jestem w ciazy a ona np nie moze tego przezyc ze jej mala coreczka bedzie miala dziecko itp:D bo dla niej ja mam nadal 18 lat:D

Gość jaśka nie oddam! moja podusia!
zamówiła u ciebie kebaba , czekała z językiem omalże w tyłku a tu?-NIC:D

Gość dobre to je
rozbawilo mnie

Gość wieczne dzieci
Powiedziałam córce, że dam je pieniądze i żeby sama poszła po ten kebab, ale córka stwierdziła, że jej smakuje kebab tylko z drugiego końca miasta (tam gdzie ja byłam) i że innego nie zje :D Stwierdziła też, że przez to wszystko w ogóle jej się jeść odechciało i nic nie będzie jadła.

Gość heloszka drogie panie
a co 21latka robi przy mamusi:P:D

Gość wieczne dzieci
"a co 21latka robi przy mamusi" Oj tam, już nie przesadzajmy :p Większość córek moich koleżanek jeszcze z nimi mieszka. Jeżeli moja córka skończy studia i znajdzie pracę będzie mogła się wyprowadzić, a jak na razie nie ma takiej potrzeby.

ja jestem złą matuchną;) i moje wszystkie po maturze won z domu;):D święta ,ferie ,wakacje spędzamy razem ale mieszkać mają osobno:P :D są bardzo samodzielne,uczą się oszczędności a mamuśka ma czas na kafe:D:D%

Gość wieczne dzieci
Mam jeszcze syna o rok starszego od córki i on też się wyprowadził zaraz po maturze. Nie wyganiałam go, to był po prostu jego wybór. Z córkami jednak jest inaczej... Nawet się mówi, że córka może mieszkać z rodzicami póki nie znajdzie sobie męża :D

Gość daj jej misia czy innego
pluszaka i poglaszcz. zobaczysz jak sie wkurwi i obrazi ale jaja! :D

Gość wieczne dzieci
Z pluszakiem to ardzo dobry pomysł :D Ogólnie córka ma się za dorosłą ale to jej nie przeszkadza w takich zagrywkach. Albo następnym razem kupię jej takiego ooogromnego lizaka dla dzieci i zobaczę jak zareaguje :P

Gość wieczne dzieci
campari, pisałam już o tym. Chciałam jej dać pieniądze na kebab, ale ona nie chciała, bo stwierdziła, że smakuje jej tylko kebab z drugiego końca miasta gdzie nie pojedzie.

autorko a może zaskoczysz córę jakimś wypadem do kosmetyczki,masaże ,wiesz takie spa dla was tylko ;):D wiem ,że dziewczyny w tym wieku to lubią ,moja by z krzesła nie schodziła jak koło niej robią;) też 21lat:D

no albo takiego mega czupa czupsa:D

campari to fochy normalne,kobiety tak mają przecież:D;)

no fochy fochy wiem cos o tym synuś też mi tak robi czasem ale ja najnormalniej w świecie go wyśmiewam wtedy

Gość wieczne dzieci
No, no. Bardzo dobry pomysł :) Wprawdzie mi również bardzo by się przydała taka wizyta w spa. :P Jednak to będzie za jakiś czas. Niech najpierw córka się wypłacze za swoim kebabem :D Poza tym zobaczę też jak się będzie sprawować w innych kwestach.

Gość wieczne dzieci
Również się uśmiałam z córk i ją to jeszcze bardziej oburzyło :D

moje chłopaki to złagodniały jak kobiety przy boku się pojawiły:D:D:D:D;) córa była zawsze taka poważna ,teraz jak zmieniła środowisko;) to dowcipem nawet rzuci,tylko mało kto się śmieje raczej zaskoczenie górę bierze:D:D