Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabójczyni psów....

Czy można uśpić psa....

Polecane posty

Gość Jakbyś mieszkał w starej
a od jak dawna masz tego psa i dlaczego i w jakim wieku go dostałaś ?

Gość nie wezmą do schroniska
bo pies nie jest bezdomny jedno jest pewne, nie chciałaś tego psa i nie umiesz go wychować tacy ludzie jak ty nie powinni trzymać zwierząt w domu kiedy człowiek dostaje młodego psiaka, takie pies (pod warunkiem, że nie zwichrowany genetycznie) jest czystą tablicą, od człowieka zależy jaki będzie Mam 2 dobermany. Są grzeczne, takie miśki przytulanki. Ale znam właścicieli dobermanów, którzy sami bali się własnych psów bo były agresywne. Do moich nie podejdą, bo twierdzą, że ich pogryzą. A moje psy....najwyżej co poliżą po twarzy....groźne że szok

Gość Zabójczyni psów....
No przecież mówilam że nie chciałam. tylko moja siostra przywiozłą kiedyś z roboty 2 psy bo sie topily w miskach z woda, i mi wcisnela tego jednego, prawie 10 lat juz ma i wariuje. Ona cwana swojego wywiozla na dzialke a mi mowi ze mam trzymac w domu.

Gość nie wezmą do schroniska
na prawdę nie rozumiem po co brałaś teraz ma 10 lat, a ile miał jak go dostałaś? nie każdy nadaje się na właściciela, nie każdy lubi zwierzęta to tak jakby mi ktoś kazał w domu trzymać węże czy szczury

Gość najfajniejsza lodzianka
jak teraz jestes taka niedobra bo Ci pies przeszkadza to myślę,że rodzice tez powinni pomyslec na d uspieniem Ciebie !!!!! Źle wychowany pies jest i tyle,trzeba było poswiecic mu wiecej uwagi

Gość .NATALA..............
Przecież ,to prowokacja. Pisze same wstrząsające rzeczy. Pocałuj mnie w d..............

Gość sqsdddddddddddddddddd
boze ludzie przeciez to prowo