Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabra czary i magia

do dziewczyn bioracych tabletki anty. jaka macie wydzieline?

Polecane posty

Gość abrakadabra czary i magia

prosze o wypowiedzi. ja mam sluz codziennie inny - tuz po okresie bialo-przezroczysty ciagnacy sie, a teraz gesty bialy (14 dzien cyklu). dopiero co wyleczylam sie z grzybicy i boje sie ze nie bede potrafila odroznic uplawow od prawidlowego sluzu - nic mnie nie swedzi ale tej bialej wydzieliny jest sporo, pod koniec dnia bielizna ma lekko kwasny zapach

Jak sporo, to coś nie tak. Ja przy tabletkach mialam sporo śluzu, ignorowałam, bo nie było innych objawów, nie miał niepokojącego zapachu i nie zmieniało się to przez dłuższy czas. No i skończyło sie to grzybicą taka, że po ścianach moglam chodzić. Wyleczyłam się i dalej to samo, więc zmieniłam tabsy. Przy teraźniejszych pigułkach śluzu trochę mam na codzień, ale nie ma go w dużych ilościach. Jest właśnie gęsty albo ciagnący się a po okresie i przed mam sucho.

dzieki za odp. ostatnio gdy mialam grzybice mialam rowniez gesta biala wydzielina ale taka nie ciagnaca sie. kurcze, jak nie bralam tabletek to nie mialam takich problemow i zawsze widzialam kiedy jest sluz plodny a kiedy nie i latwiej bylo zauwazyc ten nieprawidlowy. na internecie znalazlam informacje ze przy tabletkack kazda kobieta moze inny sluz, nie ma jakiejs reguly.