Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobrze

prezent na chrzciny ??

Polecane posty

co się kupuje na chrzciny? Mały ma już roczek a ja jako chrzestna nie umiem wymyślić prezentu .

Najlepiej zapytać rodziców czy czegoś nie potrzebują. A jeżeli nie chcesz pytać, bądź rodzice są na tyle bogaci, ze nie potrzebują czegoś praktycznego ro dla tekiego rocznego malucha najlepiej kupić jakąś fajną, porządną zabawkę. Takie dziecko już się potrafi fajnie zabawić. Nie jestem zwolenniczką jakichs złotych smoczków, czy łyżeczek.... Lepiej np jakieś fajne porządne ubranko i zabawka.... Może np takie autko bobby car? Mój syn jak miał 1.5 roku zaczął na nim jeździć i do dziś go uwielbia, a ma 2 latka. Jeszcze z rok na nim pojeździ na pewno. To akurat jest dobre i bezpieczne autko a chłopcu sprawi frajdę.... http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=bobby+car

Właśnie przez to mam problem bo mały już wszystko ma... kupowałam mu wyprawkę i łóżeczko zaraz jak się urodził .... rodzice dokupowali wózek Może faktycznie taki prezencik jak zaproponowałaś będzie fajna niespodzianka dla maluszka:)

Kurcze, nie wiem ile. Ja Ci powiem, że mojemu synowi jeden chrzestny dał 1000 zł - ale to był brat mojego męża, samotny, bardzo dużo zarabuający i nie majacy właściwie poza nami i rodzicami nikogo. A Chrzestną była z kolei moja bratowa, ma rodzinę, dzieci i oni dali 500 zł bo im się nie przelewa. Zaznaczam, ze dostał od chrzestnych tylko - albo i aż :) - pieniądze. A takie autko jeśli mają np ogródek, czy duże mieszkanie to prędzej czy później ucieszy małego chłopca.

Wydaje mi sie, ze to ile dasz pieniędzy zależy od wielu czynników. Musisz sama wiedzieć najlepiej.

Gość najlepszy zestaw komdomów
i podręcznik, : Jak ruchać, by nie zrobić bachora.

2 tyg temu mialam chrzciny i tez byłam matka chrz. rocznego chlopca. w zwiazku z tym iż on ma wszystko (dosłownie) kupilam ubranko do chrztu, swiece, pamiatke, szatke i dałam w kopercie 700 zł. wolałam dać kasę niz kupować coś co nie jest potrzebne.

No, ten smoby też fajny, ale z nim nie mam doswiadczenia. Wiem tylko, ze te autka firmy bobby car to są pierwsze tego typu produkowane autka, są od lat takie same :) Dzieci mojej siostry 15 lat temu w wieku 2 lat zjeżdżały na tym czerwonym klasycznym z wielkiej góry i się nie wywróciły. Jest to dość stabilne i bezpieczne autko. Miałam też takie zwykłe z marketu - mój syn miał je w domu a na tym bobby car jeździł po dworze. No i te zwykłe było takie wywrotne, ze mały na nim poleciał na nos, bo się przechyliło.... no i je schowałam, a tym bobby car zapieprza równo po wszystkich progach, dziurach itd i jeszcze ani jednego wypadku na nim nie miał :)