Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowy_anioł

Jak i czy w ogóle poderwać organiste w kościele, który mi się podoba?

Polecane posty

Gość czekoladowy_anioł

Podoba mi się organista, który gra w kościele na moim osiedlu. Wiem, że jest studentem akademii muzycznej, jest młody i bardzo przystojny. Znamy się i czasem rozmawiamy, ale czuję, że chciałabym się do niego zbliżyć. Boje się tylko tego, że on ma poglądy bardzo konserwatywne co do małżeństwa itp., bo przecież przebywa w środowisku księży, jezdzi z nimi na obiady do restauracji, spotykają sie czasem poza kosciolem, a ja jakąś dewotką nie jestem, bardzo rzadko bywam w kościele. W rozmowie jest bardzo mily i taki na luzie, ale przecież o poglady go nie zapytam wprost.

Gość najlepszy zestaw komdomów
wsypać marihuany do kadzidła, przy okazji księdza przeruchasz i wikarego, ministranci, to bonusik

???????????????????? Nasza organistka nie ma wcale zdewociałych poglądów, do tego stopnia że najpierw urodziła dziecko, potem zamieszkała z jego ojcem a ślub to był w ogóle na samym końcu. On pewnie częściej spotyka się z młodzieżą śpiewającą w chórze niż z księżmi. Jak nie zagadasz to nie będziesz wiedziała, na szczęście teraz dziewczyna może swobodnie powiedzieć facetowi "Może skoczymy na piwo?", nie musisz czekać na zaproszenie...

Gość czekoladowy_anioł
Na piwo to on chodzi wlasnie z takim jednym księdzem. I tak się zastanawiam ogólnie czy taki związek z artystą ma sens. Wiem, że to nie jest jego jedyne zajęcie. Jeszcze gra w jakims zespole jazzowym, ale najbardziej sie boje tego towarzystwa, bo pochodzę z zupełnie innego środowiska.

A co, gryzą? To może być ciekawe doświadczenie, nie dowiesz się jak nie spróbujesz. A jak u Ciebie ze śpiewem? Jak da się słuchać to może zapisz się do chóru, jeśli coś takiego u Was działa.

Gość czekoladowy_anioł
tylko ja mam już 25 lat, a w chórku są dzieci...:-o Ale wydaje mi się, że facet jest bardzo porządny, bo z tego co się dowiedziałam, to nie należy do imprezowiczów i podrywaczy

Gość Obeznana_w_tym_temacie

Też miałam ten problem, ale ja miałam tyle dobrze ze chodziłam na chór... on w końcu zaczął do mnie pisać i tak jakoś się zgadalo ze ja mu się podobam... to znaczy wiadomo nie planujemy przyszłości ale np on odwozi mnie do domu albo jedziemy gdzieś na ubocze miasta i tam się calujemy dotykamy itd. BEZ SEKSU Ja mam 18 lat wiec spoko ale on ma żonę ale mimo wszystko ja wiem ze z nim nie będę bo nawet nie chce... po prostu lubię jak starszy facet mnie dotyka itd.. Nie myśl sobie ze jestem dz**ką bo niewiele

Ps. Polecam np. Dotykanie go... na bank zadziała 😊