Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojciec i brat mnie wykoncza

Tylko matka mnie rozumie!!!!

Polecane posty

Od ojca i swojego brata mam zero wyrozumialosci.. :( twierdza ze to co robie jest zle. No wiec tak zarabiam 2500 tysiaca na reke, mieszkam z rodzicami a od pewnego czasu spotykam sie z facetem ktory powiedzmy jest tak jakby moim sponsorem. Oczywiscie moja mama to akceptuje, twierdzi ze to nic zlego, w koncu sypiam z jednym facetem a nie z wieloma. Mam 6letniego syna, sama go wychowuje(ojciec mojego dziecka siedzi w wiezieniu). I dla niego spotykam sie z czlowiekiem ktory jest dla mnie czyms w rodzaju utrzymanka, kupuje mi rozne rzeczy, daje pieniadze, nawet mojemu synowi funduje rozne zabawki. Ojciec grozi ze wyrzuci mnie z domu a nawet tym ze pozbawi mnie praw rodzicielskich:D ja nie za bardzo sie tym przejmuje bo wiem ze on tego nigdy nie zrobi, matka by mu na to nigdy nie pozwolila.

Gość ale ci się musi nudzić
żeby takie brednie pisać

To nie sa glupoty, ta cala sytuacja dzieje sie naprawde. Ja mam czlowieka ktory mnie rozumie, daje pieniadze a ojciec i brat zamiast to zaakceptowac robia mi z tego powodu awantury, moja mama twierdzie ze nie robie nic zlego, nawet wiecej uznala ze to jest calkowicie naturalne ze spotykam sie z tym czlowiekiem ktory pomaga mi finansowo.

Gość twoja stara to taki sam
kurwiszon jakt y.

Gość A te plusy to mają być krzyże
Kobieto , utrzymankiem to jesteś Ty , a nie Ten facet , przecież to on Ciebie sponsoruję , a nie Ty jego :D

Jak zwal tak zwal, zawsze myslalam ze utrzymanek i sponsor to to samo. Ale mniejsza z tym, ten facet to powazny, stateczny czlowiek, ma dorosle dzieci i nastoletnie wnuki. Czuje sie przy nim bezpieczna, przy nim i przy jego forsie.