Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amatorka1985

spóżniony okres i ....

Polecane posty

z partnerem kochałam się bez zabezpieczenia 4 tygodnie temu w dni płodne (bo w pierwszy i drugi dzień po mentruacji) chociaż to nie było maximum płodności, jednak chce mieć dziecko dlatego czekałam z niecierliwościa na jakies objawy ciąży, wszystie dolegliwości przypisywałam ciąży heh , to że przytyłam , czasem kręci mi się w głowie ponadto nabawiłam się drożdżycy po dwóch dniach od stosunku i moja pochwA BYŁA rozpulchniona - jednakpo tygodniu pochwa się rozluźniła, jednak mimo używanych nie na recepte leków drożdzyca nie ustępowała dlatego , zapisałam się do ginekologa na czwartek -na tydzien przed wizyta- jednak pomyslalam ze mnie nie obejrzy bo i tak mam dostac okres we wtorek (okres mam co 29 dni) jednak 29 dnia od pierwszego dnia ostatniej miesiączki okres nie nadszedł , 30 i 31 tez nie dlatego lekarz zdazył mnie obejrzec powiedział ze mam starszne zakarzenie drożdzycą i mimo ze gdybym nawet miala wczesne stadium ciązy to musi dac mi dopochwowe tabletki na zwalczenie drożdża , dal mi tez tabletki na wywolanie krwawienia (powiedzial ze mam sie nie martwic o nie bo sa to tabletki ktore lekarze daja na podtrzymanie ciązy), niestety w 32 dniu o 4 rano poczulam mocne bole jajnikow i dostalam miesiaczki, mimo ze nie wykupilam lekow z recepty jednak wieczorem podczas kapieli najepierw z pocchwy wyszedł mi duzy zakrzep krwi wielkości dwoch orzechow włoskich, pomyslalam ze dlatego okres mi sie spóźnił, jednak po minucie poczułam że cos jeszcze utkwilo mi w pochwie i zwisalo mi z tamtad, ochyda ale pomogłam sobie lpalcami i wyjelam to cos, nie wiem co to bylo ale napewno bylo obrzydliwe, to jakby łożysko nieduzej wielkosci, i w srodku jakby cos bylo, po chwili sie przemoglam (chyba ze strachu) i rozlozylam to cos - byly to trzy płaty chyba błony śluzowej zwinięte ze sobą , tylko dlaczego cos takiego mi wyszlo z pochwy skoro błona sie złuszcza i są to przeciez malutkie kawałeczki a to było duże,

Gość ojokkllooowwww
nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale NA PEWNO 2 dni po okresie nie sa dniami płodnymi!!!!

mi tez sie wydaje, ze dwa dni po okresie to za wczesnie nawet przy bardzo krotkim cyklu , chyba , ze masz okres do 10 dnia :)

mogłyby być ale pod warunkiem że cykl jakoś tak 20 dniowy albo hmmm @ trwający 2 tygodnie :P jeśli sex był tylko w te 2 dni po @ to to nie mogła być ciąża na logikę biorąc bo do płodnych dni jakiś tydzień brakował no chyba że masz okres jak pisałam dwutygodniowy

po 1. przy cyklach 29dniowych to nie były dni płodne 2. jeśli nie robiłaś testu to nawet jeśli doszło do poronienia można gdybać 3. lekarz miał rację luteina/duphaston podtrzymują ciążę, a tylko gdy jej nie ma wywołuja krwawienie 4. grzybice musisz wyleczyć jak najszybciej i bez leków się nie obejdzie myślę, że mimo wszystko w ciąży nie byłaś

a co do tego skrzepu co ci wyszedł to czasami coś takiego sie zdarza i tyle co kilka-kilkanaście cykli macica musi się porządnie wyczyścic i wtedy takie skrzepy wychodzą są kobiety u których się to nawet kończy szpitalem i czyszczeniem w narkozie :)

a nie doczytałam, ze takie dlugie cykle, przy dluzszych cyklach ( ok 30,31 dni ) dni plodne sa kolo 17 dnia, wiem bo tak sama mam i wtedy zaszłam w ciazę :)

A co do skrzepu..mam takie prawie przy kazdym okresie. Wydaje mi się, ze to normalny okres był.. Ja w 7 tyg jak mialam usg to moje lozysko mialo okolo 10mm wiec to co wydaje Ci się malym lozyskiem, nie bylo lozyskiem na bank :) Wylecz się i staraj sie o dzidziusia.. A w ciazy sie nie kapiemy w goracej wodzie to przyspiesza krwawienie!!!!

no wiec okres mam 7 dni, a dni plodne obliczylam sobie po amatorsku na www.edziecko.pl ;), nie napisałam ze to bylo lozysko tylko ze wygladalo jak lozysko - do porownania moja droga i czy wy wogole czytacie???? nie napisalam ze dziwie sie samemu skrzepowi tylko temu co wyszlo po nim....wiem ze skrzep to moze i normalne, ale nie ta blona w calosci....czy tez w 3 czesciach bo nigdy o czyms takim nie slyszalam....halo????!!!!

to co wyszło później to też skrzepy :P a nawet licząc po amatorsku to nie mogły ci płodne wypaść 2 dni po @ :/