Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jest tu jakiś informatyk?

Polecane posty

Gość czemu ludzie są tacy
dziwni i jak o cośpytaja to nie piszą odrazu o co im chodzi tylko: szukam chenika, szukam pookojówki, szukam sex trenera :classic_cool: pisząc od razu pytanie można od razu dostać odpowiedź a tak to ktoś ma się prosić żebyć ty powiedziała jaki masz problem :O 🖐️ no weźźźźźźźźźźźźźź

przecież napisałam że mam problem z czytnikiem kart ślepy jesteś?

Gość bardzo dokładny opis
:classic_cool:

To i ja się dopiszę jak autorka pozwoli :) podam dane laptopa czy ktoś może sprawdzić czy na moim kompie można grać w sims 3 czy jest za słaby nie wiem gdzie są w kompie te inf sony vaio PCG 8113M dokupiłam 1 ram czyli są 3 dzieki :)

Gość ghjndgh
grac mozna na prawie kazdym kompie, mi simsy 3 poszla na starej stacjonarce ktora nawet min. wymaganych nie miala.

Gość n-imfoman
Informatyk do takich spraw, dziewczyny ... dajcie spokój.

tak tylko pomyślałam,ze mogą nie chodzić bo grałam w nie i się ciągle wyłączały kumpel mi mówił,ze może komp za słaby albo brudny to go wyczyściłam tzn kumpel go otworzył i wyczyśćił i nie wiem gdzie jest problem

Gość ghjndgh
albo masz lewa kopie, albo nie mialas aktualnej latki, albo za bardzo si eprzegrzewal. mi simsy 3 poszly jak mialam 512 MB ramu, slaby procek i na najnizszych ustawieniach normlanie dawaly rade, a jeszcze mialam dodatki powgrywane. takze nie sadze, zeby u ciebie nie poszly a kolega moze za bardzo sie nie zna :P podaj specyfikacje kompa.

Gość ja sie nie znam ale
"dokupiłam 1 ram czyli są 3 " z 3 ramami to chyba nawet pasjans ani saper nie pójdzie :P

sony vaio PCG 8113M dokupiłam 1 ram czyli są 3 to jest model kompa ja naprawdę nic więcej nie wiem nie znam się mam vistę pod laptopem podkładka taka z wiatraczkiem simsy są nowe oryginalne problemy zaczeły się nie dawno na począku chodziły spoko

denerwowała mnie na początku bo inna niż xp ,ale wizualnie mi się podoba reszta daje wiele do życzenia dlatego moge wymienić na 7 a nie wrócić do xp

Gość ghjndgh
juz ci wcz\oraj napisalam, sciagnij sobie worda to otworzysz, albo konwerter. nie dosc, ze pdoasz rozwiazanie to jeszcze moze krok po kroku mam wypisac? :o a nielaska posuzkac po prosru tego w necie? czy umiejetnosci korzystania z wujka google nie posiadasz? :o

Gość ghjndgh
vista to system do dupy o wiele lepszy jest xp, no ale wiadomo, ze neiktorzy leca tylko za tym co nowe i "modne".