Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliwkowy kwiat

Korzysta ktoś z Gumtree?

Polecane posty

Gość Śliwkowy kwiat

Hej, udało się tam komuś coś sprzedać, wymienić albo znależć pracę? Bo ja mam chyba pecha. Na ogłoszenia o pracę odpowiadały mi jakieś dziwne jednostki, proponujące bym przepracowała dla nich kilka dni za darmo, na próbę (no w sumie fakt, poważną firmę stać na anons w gazecie :o), a co do sprzedaży / wymiany... szkoda gadać. Mam w domu mnóstwo książek, biżuterii etc. Chciałam sprzedać kilkanaście książek o sztukach walki i pas za 20zł - odezwał się ktoś, że weźmie , ale za 10.

Gość Śliwkowy kwiat
Sprzedawałam ciuchy, książki - ludzie umawiali się na konkretną godzinę, termin - nie przychodzili i nie uprzedzali, że nie przyjdą. Pisałam, że mam ponad 100 sztuk różnych kolczyków na sprzedaż i że nie chcę wszystkiego fotografować, wolę się spotkać, a ceny są od 5 do 50 zł - pytali jakie ceny i chcieli zdjęć. Wystawiłam bransoletkę za 30zł - laska napisała, czy się za coś nie zamienię (i podała co) - ja się zgodziłam - nigdy więcej się nie odezwała.

Gość samoa
Ja kiedys tam sprzedalam aparat fotograficzny.

Gość frergre
ja znalazlam tam prace, kupilam pare rzeczy i wiele rzeczy tez sprzedalam i sprzedaje na bierzaco

Gość Śliwkowy kwiat
Angellss22 - gratulację, ja jak widać nie miałam tyle szczęścia! :) sensowną jakąś?

Gość Śliwkowy kwiat
Dodam, że propozycję wymiany wyglądają mniej więcej tak :( Wystawiam srebrną bransoletkę - chcą się wymienić np. na urwaną drewnianą bransoletkę :( Nie rozumiem tych ludzi... naprawdę.

Gość Śliwkowy kwiat
frergre - a co udało Ci się sprzedać? i skąd jesteś? Może to specyfika mojego miasta, psiakrew. Bo jak oglądam ogłoszenia to są typu wymienię używaną torbę (z wyglądu szmata) na ptasie mleczko albo wymienię tel. na lepszy model :o Mi się nawet nowego płynu do czarnych ubrań kupionego za 15zł nie udało wymienić na porcję bigosu którego ktoś miał za wiele