Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdggklj;l

zadzwonic jeszcze?

Polecane posty

Gość sdggklj;l

pomozcie m izdecydowac..wczoraj wieczorem moj byly do mnie dzwonil ale nie mialam mozliwosci odebrania tego teleofnu a potem mi wyszlo z glowy i nie odezwalam sie do niego. napewno dzwonil bo chcial sie spotkac. ja dzisiaj zadzwonilam do niego ale nie odebral..zadzwonic jeszcze raz? doradzcie i pomozcie ;)

Gość sdggklj;l
raz wczoraj zadzwonil.. i ja dzisiaj raz.. ale chce sie z nim spotkac dzisiaj.... czyli czekac na jego krok ? czy zadzwonic jeszcze raz ? ;)

Gość sdggklj;l
bo widujemy sie czasem ;) po kolezensku tylko ;) nic z tym zlego chyba dziewczyny co ? no masz Izula racje...widzia ze dzwonilam..moze oddzwoni....

Gość inkalinka
A dawno po rozstaniu?

Nie no nic złego, ja też tak kiedyś miałam :) Spotykałam się z byłym... ,ale tylko dlatego ,że on nadal mi się podobał :P A u Ciebie jak tam? nic już do niego nie czujesz? :)

Gość sdggklj;l
no czuje czuje ..niestety ;p dlatego zalezy mi an tym spotkaniu dzisiajszym ;) bo wczoraj na sto procent dzwonil p oto bym wyszla..bo zawsze tak dzwoni jak sie widzimy ;) mam nadzieje zek iedys to uczucie do niego mi minie juz izaczne traktowac jak zwyklego kumpla ;)

Gość sdggklj;l
i jeszcze tak jak ostatnio glupote zrobilismy bo kochalismy sie.... ;( ciezko jest ciezko..ale nie umiem odmowic sobie spotkan z nim ;(

Gość bo w takich salonach
Im dłużej będzie takie spotykanie trwało, tym dłużej nie będziesz go traktować jak zwykłego kumpla... Jak długo to trwa już?