Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w sobie..

znalazłam cudo dla moich włosów!!! Polecam :)

Polecane posty

Gość zakochana w sobie..

Nivea intense repair odżywka do włosów :) http://cokupic.pl/i/c_big2185346.jpg Najlepsza odżywka jaka miałam... po pierwszym zastosowaniu włosy były cudownie miękkie, odżywione i pełne blasku :) Po zużyciu całego opakowania włosy naprawdę się zregenerowały :) Potem zamieniłam te odzywkę na Syoss :o masakra, nie kupujcie tego gówna, szkoda włosów. Znow powrócilam do mojej ukochanej odzywki z Nivea ❤️ Polecam. Miałam włosy zniszczone farbowaniem i prostowaniem a teraz są cudownie zdrowe!

Gość i sru i fru
masz racje ze syoss to lipa , ja tez miałam i strasznie się włosy przetłuszczają po ich produktach.Moze się skuszę na ta nivea, choc ze względu na wypadające włosy planuje kupić coś z radicala

również polecam Nivea'e odradzam wszystko co związane z marką pallete - szfarckow itp :P

Gość zakochana w sobie..
up

Gość Onaaaaaaaaaaaaaa
A na straszne wypadanie włosów cos macie???

Gość zakochana w sobie..
Miałam z Syossa odzywkę pomarnaczową (zreszta jeszcze mam bo jej nie zuzylam) Kompletnie nie odzywiała włosów, nie nawilżała tym bardziej nie regenerowała. Włosy po uzyciu były suche, a po 1-2 dniach juz przetłuszczone. Ten Syoss to istny szajs

ja próbowałam różne rzeczy na wypadające włosy i nic nie działalo ale moja kolezanka mówila ze jej pomógł szampon vichy dercos ale jeszcze do tego używa ampułki.Dosc kosztowna sprawa niestety :(

Gość zakochana w sobie..
Hm na wypadanie włosów to zadnych odzywek ani szamponow nie znam.. ale polecam łykac tabletki ze skrzypem, pić herbatki z pokrzywy, i trzeba zdrowo sie odzywiac zeby dostarczac jak najwiecej minerałow i witamin. Mysle ze jakiś apteczny szampon by pomogl na to wypadanie, moze zapytaj w aptece, napewno cos poradza...

To, że po jednym użyciu już było widać efekty świadczy tylko o tym ile ta odżywka ma w sobie siliconów.... Zastanów się, jak po pierwszym użyciu moga być widoczne efekty? Tylko dlatego, ze są tam silicony, które obklejają włos i ten sprawia wrażenia zdrowszego itp.... a jak przestaniesz siliconów używać to włos znów staje się normalny.... Silicony zdrowe nie są dla włosa na pewno....

ja akurat mialam tabletki ze skrzypem ,nie wiem jak kolezanka pisząca powyżej ale się nie sprawdziło za bardzo.Zastanawialam się czy to nie jest kwestia wody.

Gość Onaaaaaaaaaaaaaa
Kiedys juz lykakalm skrzypo vite myje szamponem ze skrzypem i tez mylam z czarnej rzepy ale to nie pomaga. Chyba musze sie wybrac do apteki.Bo coraz bardziej wypadaja.A do tego myje je co drugi dzien suszarka prostownica nakladam tez biosilk ale tez nie dziala-niby to takie dobre dla wlosow.

Tak, na włosy dobre są wszelkie odżywiające je od środka tabletki. Wszystko ze skrzypem. Bardzo dobre są też tabletki inneov i ha - pantoten. Ale wszelkie cuda marketowe, typu odżywki to tylko chywt marketingowy i wizualny... obklei Ci włosy silicon to się wydają i grubsze i zdrowsze, ale niestety nie na długo.....

Gość zakochana w sobie..
Ja miałam kiedyś okres, w którym strasznie mi wypadały włosy :( Trwało to około 2 miesięcy i chyba bylo to spowodowane kolejnym farbowaniem. Bylam załamana, ale tez specjalnie nic z tym nie robiłam.Przeszło samo. Wypadło mi naprawdę sporo włosow i do teraz widze tego efekty, mam rzdakie, cienkie włosy, ale od skóry rosnie ich juz duzo i mam nadzieje ze za kika miesiecy beda gestsze.

Ona, jezeli masz takie straszne problemy, jak to opisujesz to wybierz się do dermatologa, bo to moze byc choroba skóry głowy, badz problem z hormonami. ;)

Ja miałam straszne problemy z włosami po diecie i po ciąży. Została mi garstka włosów, musiałam je obciać bo wstyd było mieć kilka kłaczków :( No i zastosowałam właśnie taką kuracje, że brałam trzy miesiące tabletki inneov, potem przez pięc miesięcy Ha-Pantoten i przez cały ten czas myłam włosy tylko szamponami mojego malutkiego dziecka. Czasem je się ciężko rozczesywało to psikałam glisskurem w sprayu i tyle. Po takiej kuracji włosy odrosły piękne i gęste :) Lepsze niż przed tym wypadaniem. A teraz stosuję profilaktycznie silice i nadal myję tylko łagodnym szamponem dla dzieci :)

Gość zakochana w sobie..
JA popełniłam bład, ponieważ jak mi tak wypadały to ja i tak je prawie codziennie prostowałam :O ale musiałam jakoś wygladac, a w spietych glupio sie czulam... zaluje, bo treaz spinam włosy i nie prsotuje ich tak czesto :) nie farbuje trwałymi farbami a raz na jakis czas szamponetką... po niej nie wypadaja mi włosy tak jak po farbie.

Zakochana, a probowalas farbowac henna? Z venity maja fajna palete kolorow. Ja ostatnio tylko henna sie farbuje. Tylko nie kupuj tej w proszku, a normalna w tubie, w hmm kremie(?).

Carrie a długo ta henna sie trzyma na włosach? Słyszałam, że kolor szybko się zmywa. Bo sama bym chętnie spróbowała henny szczerze mówiąc :D Juz od dawna sie czaje

Ja myje wlosy codziennie, a henne nakładam w każda niedziele wieczorem :P Wiec mniej wiecej coś takiego jak szamponetka :) I wlosy sa grube po niej, blyszczące, nie placza sie i nie wypadaja. Przetestowałam juz rozne kolory i ze wszystkich byłam zadowolona. Tubka tej henny starcza mi na dwa farbowania (mam włosy do łopatek), a wiec za jedno place w granicach 4 zł P ;)

No tak właśnie ja oglądałam przed chwilą na wizażu :D Nie no mi właśnie chodzi o łatwość stosowania bo wyjeżdżam za granice do pracy i nikt mi nie będzie włosów farbą tam smarował ani tym bardziej nie bd ja się babrać z jakąś papką :D a to chyba tak jak szamponetkę sie używa? Czy nie i normalnie pędzlem sie daje?

Możesz to uzywac jak chcesz. Ja tego nawet nie wpuszczam do miseczki, tylko normalnie z tuby na ręke i na włosy. :P Na pudełku jest napisane, zeby nakladac na umyte wlosy, ale ja nigdy nie myje, tylko zwilzam wodą, dopiero po zmyciu henny myje wlosy. I trzymam ją dłuzej niż polecają to producenci (długosc polecana to z tego co pamietam 40 minut do godziny) Ja trzymam zawsze 1,5 godziny i jak maluje wlosy po tygodniu, to jeszcze widac dosc wyraznie ta henne sprzed tygodnia. :)

Gość no ale henna
mozna farbowac juz farbowane wlosy trwala farba czy nie bardzo?

Tak można, tylko potem jak po hennie chcesz pofarbowac farba to musisz odczekać ok 2-3 tygodni. Ponoc wlosy moga wyjsc zielone jezeli nie odczekasz. Ja jednak farbowałam jakos po tygodniu i wyszlo mi normalnie, wiec to sprawa indywidualna. ;)

Gość no ale henna
ok dzieki tez cos mi sie obilo o uszy z tym zielonym odcieniem dlatego pytam...dzieki:)

Gość zakochana w sobie..
wiecie co:) zobaczylam dzis siwego wlosa na moejj glowie :(:( mam niespelna 18 lat :(