Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dodatki do tej kurtki

jakie dodatki do tej kurtki

Polecane posty

Przymierzam się do zakupu tej kurtki jakie dodatki do tej kurtki http://img.bonprix.pl/0/vv519x36_600.jpg Tylko nie wiem jakie dodatki będą do niej pasować (szalik, czapka, rękawiczki, torebka)? tylko czarne? (bo białe/kremowe mi się nie podobają). A może ten kolor byłby lepszy, nie mogę się zdecydować? http://img.bonprix.pl/1/vv519x36_600.jpg

up up up

bardzo dziękuję za wpisy :)

Gość smanna
Myślę, że fiolet jest bardziej twarzowy i bardziej na czasie... dodatki w kolorze czekoladowego brązu, beż, malina i pomarańcz, granat jak najbardziej też, butelkowa zieleń, różne odcienie fioletu wyglądają razem bardzo fajnie, brzoskwiniowy,pudrowy róż też będą ok. Jeśli chodzi o kolor butów i torebki, wybrałabym albo ciemny brąz, albo stalową szarość. Może ciekawym dodatkiem byłby szerszy, brązowy pasek w talii? O tej niebieskiej nie mam zbytnio zdania, nie podoba mi się, gdybym jednak miała dobrać do niej dodatki byłby to granat, szarości, może jakiś ciemny fiolet np. śliwkowy

Mi się strasznie podoba ta morska/niebieska, ale obawiam się właśnie ograniczonego doboru dodatków :(

Gość smanna
A nie boisz się, że na żywo będzie to bardzo krzykliwy odcień?

Tak samo jak tego, że ten fiolet będzie ścierkowaty ;) i bądź tu mądry :D

Gość smanna
ścierkowaty tzn jaki? a czemu nie kupisz na miejscu, w jakimś stacjonarnym sklepie? aż tak podoba Ci się model, że uważasz że warto ryzykować?

ścierkowaty, czyli taki wyblakły i nie-soczysty jak ten morski, lubię intensywne kolory (ale też nie wybitnie krzykliwe) a nie takie sprane. Co do zakupów online to wolę tak, bo na chodzenie po sklepach nie mam czasu, ani specjalnie tego nie lubię o dziwo ;) a tak przywiozą mi do domku, często robię tak zakupy i właściwie jeszcze się nie zawiodłam. Tylko z decyzją mam kłopoty właśnie :(