Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boriwarina

Kasia Struss TOPLESS. moje odczucia.

Polecane posty

Gość boriwarina

http://www.pudelek.pl/artykul/28033/kasia_struss_topless_foto/75/ moja odpowiedz na te wszystkie komentarze. Mnie się podoba. kobieta to nie kawał mięsa to ,ze ma bardzo mały biust nie znaczy ,ze nie może być seksowna. Po za tym z tego co wiem ona jest naturalnie szczupła wiec nigdy nie przytyje co najwyżej mogłaby sobie wszczepić ohydne silikony wtedy byście byli podjarani ? tym się chciałam podzielić

Gość znowu ty
kasia jest cudna i koniec kropka. :classic_cool:

Gość boriwarina
no ale nie traktujmy ludzi jak kawał mięsa... każdy ma prawo wyglądać jak chce . a jak nie możne wyglądać inaczej to nie wpędzajmy kogos w kompleksy akceptacja siebie to jedna z najważniejszych rzeczy.

Gość i got it off so why ge
maly biust to jedno a cyce jak u chudego chlopaczka 15letniego to drugie :o patologiczny zanik gruczołu mlekowego, dobrze że przynajmniej dzieci nei bedzie miec

Gość boriwarina
patologiczny zanik gruszołu mlekowego ? widzę ,ze jesteś specjalista w wystawianiu diagnozy przez internet. gratuluje! Ona jest po prostu bardzo szczupła z natury ,a biust to w większości sam tłuszcz.

Gość ja pierdziele to ja mam
wieksze piersi ... jestem facetem ;/

Gość boriwarina
no trudno bywa i tak.

Gość ja pierdziele to ja mam
to byla ironia ... ona nie ma piersi, wiec porownywanie ich do meskich nie jest jakas ujma dla facet ;/ ona powinna isc do lekarza ;/ moze ma cos z hormonami ;/

Gość 98i99g9t546t2wa
ja mam wielkie cyce znaczy takie C a jestem też chudzinka chociaż nie taka...no przynajmniej bede miała czym małe wykarmić ;) a jej wyzdychają z głodu ;)

Gość boriwarina
chyba ominęła was jakaś lekcja biologi. gdy kobieta jest w ciąży to powiększają jej się piersi w ogóle tyje więc pieprzycie głupoty. btw. nie patrzycie na całość ona jest CAŁA bardzo szczupła i drobna.

Gość askawaska
cos ty sie tak dojebala do tej jej drobnej budowy. To ze jest szczupla nie oznacza ze nie ma miec piersi. Mam kumpelki ktore sa "patyczakami" ale maja cos w miesjcu piersi, a ta dziewczyna nie ma NIC !!!

Gość boriwarina
każdy ma inną budowę to ,ze jedna chudzina ma wielkie cycki nie znaczy ze ma tak kazda. genetyka ale nie wmawiajcie mi ,ze ma jakiś zanik gruczołu piersiowego.

Gość moje piersi są za duze
bo przy szczuplej budowie ciala mam rozmiar biustonosza D-E, wiec nie jestem z nich zadowolona, moglyby byc mniejsze. Przesada w drugą stronę tez nie jest dobra, ta dziewczyna wygląda jak chlopczyk, nie wiem czy jakiemukolwiek zdrowemu facetowi hetero moglby sie podobac taki typ sylwetki ( czyli kobieta bez piersi)

Gość co za brednie!!!!
hahah będzie karmiła dzieci krowim cyckiem :D

Gość jednak wiekszosci sie ona nie
wiekszosci sie ona nie podoba, co widac po komentarzach na pudelku

Gość boriwarina
a chcecie zobaczyć jej faceta ?

Gość jednak wiekszosci sie ona nie
zobaczyc mozemy, ale po zdjeciu ciezko stwierdzic czy nie jest z nią dla kasy,rozglosu, nie jest gejem, pedofilem a jesli nawet jest z nią z milosci to tez wcale nie znaczy ze nie wolalby zeby miala wieksze...

Gość on wyglada na 15 lat
a ona jest paskudną anorektyczką, nie ma w niej nic ladnego, nawet jakby przytyla i by jej cudem wyrosly piersi to i tak by byla mocno przecietna, co druga Polka jest ladniejsza

Gość boriwarina
dla kasy na pewno nie bo pewnie zarabiają podobnie dla rozgłosu tez nie bo oboje są znani Pedofilem ? radzę zapoznać sie z definicją tej choroby. Kocha się kogoś i nie ma żadnego "ale" wtedy to nie jest szczera miłość.

Gość on wyglada na 15 lat
zawsze moze byc gejem, podobno nawet nie zdajemy sobie sprawy ilu takich facetow wiaze sie z kobietami dla zmylki.

Gość cycutka rozmiar miski C
no własnie z pedofilem to moze byc to , bo ona jest aseksualna. jak dziecko :o co to za facet?? całkiem niezły :D

Gość do boriwarina jakies gigantycz
ne kompleksy z Ciebie wyłażą! Pewnie sądzisz ze masz za male piersi, ale pociesz sie, ze ona nie ma ich wcale wiec i tak jestes na lepszej pozycji :p