Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Czy aby to służba zdrowia

Polecane posty

Gość yoox
przestań , temat jest tak wyświechtany że nikomu nie chce się pisać o tym i kłócić

Gość itditp
Tak wam ta służba zdrowia nie pasuje to zrezygnujcie z niej ja nie mam nfz i mam strasznego doła byłam na kroplówkach bo zasłabłam i rzygałam jak kot tydzien czasu i musiałam za wszystko zapłacić, Wy chociaz macie takie wypadki za darmo 🖐️

jak ktoś to oleje np nie rejestruje sie jako bezrobotny albo nie ma pracy tak zeby mu płacili zus to nie ma ubezpieczenia i to jest problem.......poza tym nfz jest wypadkowy reszte trza se placic albo czekac miesiacami na wizyte itd

jak masz nfz to raczej byc heppy bo tak jak ktos wyzej napisał ze nie ma kasy chorych i płacił za kroplówki....... jacy sa to sa ale w razie czego pomocy udziela za darmo jak ktos oplaca se skladki

Gość kroplowka
no nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej , w końcu po to płacę składki , żeby za świadczenia zdrowotne dodatkowo nie płacić.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Własnie, jak nie pasuje Wam nfz to w razie bezrobocia albo czystego lenistwa po co zapierdalacie do urzedu pracy? znam takich co łaża tam tylko po to zeby miec ubezpieczenie narzekaja na nfz a zapierdalaja zeby go jednak miec

bo tak jest w Polsce trzeba miec dodatkowa polisę prywatną na chodzenie do lekarzy a nfz mieć tylko awaryjnie w razie wypadku.........