Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka_julkajulka_julka

samotna mama

Polecane posty

Dlaczego mężczyźni wrzucają wszystkie samotne matki do jednego worka i uważają je za puszczalskie i ladacznice?! Mam swoją firmę, dwuletnią córcię i jestem po rozwodzie z mężem. A jednak jestem postrzegana przez facetów jak w/w... Dlaczego traktujecie takie kobiety jak odpady? :/

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Ja tez samotny

Gość bo sami sa odpadami
po co Ci palant nie szanujacy kobiet, i traktujacy je tak jak opisalas

Gość hdmhdfdfd;ld;df
Ja samotny szukam bratniej duszy

Gość akuku7
Niestety zauważyłam to samo :( Samotna matka, z jakichkolwiek powodów by nią nie była, jest uważana za głupią i puszczalską, totalnie pozbawioną zaradności, rzucająca się na każdego faceta, by zrobić z niego ojca dla swojego dziecka. A tak wcale nie jest! Przynajmniej w moim przypadku. Jestem samodzielna, zaradna, nie szukam ojca dla małego bo ten go ma. Ale nie lubię też udowadniania że nie jestem wielbłądem. A tak zazwyczaj bywa w kontaktach z drugą płcią... Co zadziwiające-panowie po rozwodach, mający mniejszy lub większy przychówek, również szukają pań wolnych i bezdzietnych, nieskalanych wcześniej małżeństwem...

Gość Kalafingaaa
ludzie tacy sa nie wrto sie tym przejmowac

Gość joijio
tak trudno zrozumiec, ze facet z czysta karta nie jest zainteresowany kobieta z bagazem w postaci dzieci?? Szukajcie sobie facetow, ktorzy rowniez maja dzieci🖐️j

ja myślę, że się boją. dziwnie jest żyć w domu gdzie jest "obce dziecko", nie chce żebys tego źle odebrała ale myśle że większość wolałoby same swoje (nawet adopdowane rzadko chcą).

Gość akuku7
Tak, ale panowie po rozwodach mający dzieci, również szukają pań wolnych i bezdzietnych. dominik1000-są takie co nie dyskryminują. Znam wiele takich przykładów.

Gość akuku7
I w ogóle co to za dyskryminacja?! Wolni dla wolnych, bezdzietni dla bezdzietnych!... Może jeszcze niech ci są blond są tylko z blondynkami, a rudzi z rudymi. I jeszcze jak są po ogólniaku to tylko z tymi po LO i jak po studiach dajmy na to po polonistyce, to tylko z polonistkami!

Gość samanta hajnówka
samotne matki to kurwy

Gość hdmhdfdfd;ld;dfff
A Samanty to pustaki i obciągary ;p

Gość mroepwoeir
" uważają je za puszczalskie i ladacznice?! " A ja zawsze myślałem, że samotne matki są porzucane przez zdradzających mężów, bo nie znaleźli oni zaspokojenia pod własnym dachem i uciekli do kochanki. Żeby samotne matki były puszczalskie, to pierwszy raz słyszę, oczywiście biorę pod uwagę, że i one mogą zdradzać, ale statystycznie to chyba facet częściej to robi.

A jednak.

Gość lysy
O mojej byłej nie mam najlepszego zdania. Prawdziwie wierna i lojalna to ona nie była. Fakt, że moja w tym wina, że zbyt wiele wybaczyłem. Teraz już jakoś się pozbierałem i myślę o nowym związku. Po uwagę biorę tylko związek z samotną matką. Wydaje mnie się, że tylko w takim układzie nie będę musiał wybierać między synem a kobietą. Chociaż boję się trafić drugi raz na taką samą kobietę...

up

szczerze mówiąc-kiepsko się z tym czuję. Jak dotąd każdy facet wycofywał się po tym, jak się dowiedział, że mam dziecko. Panowie-dlaczego nie macie jaj, by zmierzyć się z wyzwaniem????!!!!

Gość jgjjghfg
bo większość społeczeństwa to lenie, którzy myślą stereotypowo. Julka nie poddawaj się, główki nie zawracaj sobie dupkami bo nie wszyscy tacy są.

Gość Zniesmaczona Olga
A po co komuś cudze dziecko?

Osobiście przyznaję ze też by się tym przeraził i nie dałbym rady tego zaakceptować. Ale mam dopiero 25 lat, dla jakiegoś starszego faceta nie powinien to już być jakiś wielki problem.

up

Gość to zależy gdzie
Julka, a wyobraź sobie, że nie masz jeszcze dziecka i poznajesz bliźniaków o identycznym charakterze i statusie. Obydwaj Ci się jednakowo podobają i czujesz, że w każdym z nich mogłabyś się zakochać. Różni ich tylko jeden szczegół: jeden ma dziecko, a drugi nie. Którego byś wybrała? Wolałabyś, żeby cała miłość, czas i zainteresowanie mężczyzny były dla Ciebie, czy wolałabyś podzielić się tym wszystkim z obcym Ci małym człowieczkiem?

Gość Facet110099
Ja tak nie uważam.

Gość Kasia-Basia
Brakuje mi seksu...

Gość nbgnb;j
Co wy gadacie. Moja koleżanka też jest samotną matką i ciągle jacyś faceci sie koło niej kręcą. A jej dziecko traktują lepiej niż jej własny ojciec. Rozpieszczają, zabierają na wycieczki, kupują zabawki. Niestety mojej koleżance trudno dogodzić. Szuka chyba jakiegoś księcia z bajki i każdego rzuca:o

Tego z dzieckiem; jeśli będzie wartościowy!

Gość rozwud jest paszportem
do piekła