Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka_julkajulka_julka

samotna mama

Polecane posty

jestem sama.z dziecmi.mam prace.mieszkanie.Przyzwyczaiłąm sie jednak do swojej samotnosci poniewaz juz kilkakrotnie w poczatkowej fazie jakiejs tam znajomosci usłyszałam "masz dzieci?aha.To ja dziekuje.Nie udźwignę tego." a wybierajac miedzy kilkunocnymi przygodami a byciem samą-wybieram to drugie.

Gość JohnCalessi
A dlaczego Wy wrzucacie wszystkich facetow do jednego worka? :P Co z tego, ze macie dzieci? Jesli jakis facet chce stworzyc trwaly zwiazek i miec dzieci to nie widze przeszkod, zeby pokochal te, ktore juz macie. Widocznie trafiacie tylko na takich, ktorzy chca sie zabawic ;)

Gość damiannnoo
jestem facetem i nie potrzebuje kobiety z "przychowkiem", nie pokochalbym cudzego dziecka, matke i moze , ale nie potrafilbym zaakceptowac dziecka innego faceta, ot tyle, tyle jest samotnych lasek bez dzieciakow, po co brac sobie ciezar na glowe? moge miec swoje, cudzych nie trawie,

i własnie damiano przedstawił statystyczne zdanie wiekszosci mezczyzn,z którymi chciałam cos trwałego stworzyc...przykre ale prawdziwe...dlatego jestem sama i przestałąm szukac,chciec...zyje dniem codziennym,tylko czasem jakos smutno sie robi....moze kiedys będę "czyjaś"

Gość lysy
A dlaczego nie potraficie się pogodzić, że jesteście jednak 2 lub nawet 3 klasy. Ja się pogodziłem, że raczej mam nikłe szanse na poderwanie i stworzenie związku z atrakcyjną kobietą. Przyzwyczaiłem się, ze mogę liczyć tylko na siebie. Wole mieć syna niż super laskę, która i tak mnie pewnie zostawi w razie pierwszych problemów.

Gość Wirtualna przyjazn tak naprawd
Autorko, ja nic nie mam do samtnych matek, a jestem facetem :)

Gość akuku7
Samtona matka nie jest jakimś odpadem którejś tam klasy! Jest takim samym wartośiowym człowiekiem jak każdy inny!!! Zrozumcie to wreszcie frajerzy bez jaj, nie potrafiący podjąć wyzwania, a tylko chować łepek pod kieckę mamusi ;p

Gość jest tyle bezdzietnych kobiet
ze jest w czym wybierać. po co komu cudze dziecko jak mozna miec własne? po co wychowywać i łozyc na dziecko innego faceta? eee, jest wiele wiele wiele kobiet bez dzieciaków:D

Gość lysy
kobieta z dzieckiem nie jest gorsza ale facet już tak. Dziwne macie podejście ale każdy ma prawo uważać co chce. Niestety 95% społeczeństwa myśli wg schematów i ocenia nie znając sytuacji. Dlaczego tak mocno się przejmujecie tymi, którzy uważają Was za ździry. Czy to opinie innych decydują kim jesteście czy Wy same?

Gość akuku7
Mam wrażenie, że takie opinie podziela 90% społeczeństwa :(

Gość tele w niedziele
Ja absolutnie nie uważam matek samotnie wychowujących dzieci za gorsze od innych kobiet. Są takimi samymi rodzinami, jak inne rodziny. Oczywiście, że nie związałbym się z taką niepełną rodziną, by być "dopełniaczem", tylko z dziewczyną, by z nią stworzyć rodzinę. Nie ma to jednak nic wspólnego z szacunkiem do samotnych matek.

Nikt nie uważa samotnej matki za II kategorię człowieka. Za gorszy materiał na partnerkę dla zdrowego młodego mężczyzny? Jak najbardziej. Dziecko wymaga dużego nakładu czasu i pieniędzy. Jeśli już to na własne, bo własne się kocha. A cudze dziecko w rodzinie? Cóż, sam koncept wychowywania cudzego dziecka jest conajmniej niesmaczny. Nie wiem, może bezpłodni faceci mają na ten temat inne podejście.