Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradca terenowy

czytaliscie to? szok !co to oznacza ?swiat sie konczy

Polecane posty

Gość doradca terenowy

http://niezalezna.pl/artykul/francuzi_zobaczyli_diabla/40511/1 Jedenaście osób skoczyło z okna paryskiej kamienicy. Twierdzą, że uciekali przed... diabłem. W jednej z kamienic w miejscowości La Verrire w pobliżu Paryża wybuchła panika na wieść, że w budynku przebywa wcielenie szatana. Ze wstępnych ustaleń prokuratury wynika, że diabłem miał być czarnoskóry mężczyzna. Rzeczniczka prokuratury poinformowała, że do zdarzenia doszło o 3 nad ranem. W mieszkaniu na drugim pietrze przebywało 13 osób, nagle jeden z obecnych czarnoskóry mężczyzna wstał by zająć się płaczącym dzieckiem. Był nagi. Pozostali mieszkańcy ujrzeli w nim... wcielenie szatana. Mężczyzna został zaatakowany nożem i zraniony w rękę, następnie wypchnięto go z mieszkania. Kiedy usiłował dostać się do srodka, ludzie w panice zaczęli wyskakiwać z okna. Jeden z mężczyzn wyskoczył z dwuletnim dzieckiem na ramieniu. Siedem osób przebywa w szpitalu, reszta odniosła mniej poważne obrażenia. Prokuratura ustala dalsze okoliczności tego dziwnego wydarzenia.

Gość ostrzezenie z zaswiatów
ale 3 godzina to godzina szatana i jeszcze w 13

Gość espiryt
religie robią ludziom wodę z mózgu i tak to się kończy..

Gość mouulinn
daj link, bo nie wierzę.

No przecież podała link. Ale faktycznie dziwna sprawa. Moim zdaniem ten facet nie mógł być wcieleniem Szatana. Mógł być ewentualnie opentany przez Szatana...ale nie sądzę żeby tak było. Zachowywał się moim zdaniem normalnie. No może poza tym że chodził nago. Ale mi też się zdarza chodzić po domu nago...oczywiście gdy jestem sam.

Gość ostrzezenie z zaswiatów
jakie religie a co kuminizm zrobił z ludźmi ze robić im sie nie chce bo wszyscy mieli prace i nikt nie musił sie starac

Gość batmanie och batmanie
A w kapitalizmie to się starają? prywaciarze jak im zaświecisz grubą kasiorką. ludzkiej dobroci i pracowitości nie ma i nie będzie.

Gość doradca terenowy
we Franji sa teraz zamieszki ,protesty,chaos,brak benzyny na stacjach benynowych, jednym slowem pole do popisu dla szatana