Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocoa89

Wpadłam, co robic???!!!!???

Polecane posty

A Ty akurat wiesz czy będzie żałować czy nie :D Znam kilka lasek które usunęły i jakoś źłe im z tego powodu nie jest

Gość a wspolwinny
do neinka tiaa... "przygarnij kropka" pokazane teraz w zupełnie innym światle No chodzilo mi o to, ze dla mnie to co jest teraz w brzuchu tej dziewczyny to nie jest dziecko, wiec ja bym mogla usunąć. Jesli ona czuje sie na silach zeby je wychowac to niech wychowa a jak nie, to niech usunie- proste.

Gość do neinka
poogladaj ubranka dla dzidziusiow w sklepach i zacznij sie cieszyc ze swojego stanu :D:D:D:D

Gość Cocoa89
Jakiś czas bylismy parą, ale to trawło bardzo krótko. Potem on sobie kogoś znalazł, ja tez. A tera znowu jestesmy wolni. On nie jest moim chłopakiem, ale takim dobrym kumplem.Boję się jak zareaguje. Raczej nie będzie zachwycony. On lubi sobie zaszalec, poimprezowac. Chyba nawet teraz poszedł gdzies zabalować.

Gość do neinka
Chyba nawet teraz poszedł gdzies zabalować. hehehee.... a dużo on ma takich byłych dziewczyn, jak Ty? Bo wiesz, może się okazać,że nie tylko Ty jedna jesteś w takiej sytuacji ..... i wiesz... możecie założyć grupę wsparcia :D:D:D

Gość a wspolwinny
ja pierdziele....... co za masakra. Tyle razy imprezowalam, bylam pijana itd. ale zeby sie puscic bez opamietania...... jakos mi nie przyszlo do glowy,,,,

Gość Jadzia-Katoliczka
MASZ URODZIC I KONIEC DYSKUSJI NAWET NIE MYŚL O USUNIĘCIU CIĄŻY BO JAK TO ZROBISZ TO CIE ZNAJDĘ I WTEDY POROZMAWIAMY

Gość do neinka
19:06 [zgłoś do usunięcia] Darker Niech ci facet dołoży do zabiegu . :D:D:D:D:D:D tiaa.... już to widzę widzę, jak biegnie w podskokach :D

Gość a wspolwinny
Oj dobra....nic juz teraz szyderstwa nie pomogą.... zrob Autorko co uwazasz za sluszne, nikt za Ciebie decyzji nie podejmie.

Gość do neinka
BO JAK TO ZROBISZ TO CIE ZNAJDĘ I WTEDY POROZMAWIAMY Jadźka, się opamiętaj nie stosuj gróźb, bo naruszasz art.207 KK czy co w tym stylu poza tym, widzisz sama,że dziewczyna ma problem z kropkiem, więc się zachowuj

Gość xara_001
Tak jakoś wyszło nogi mu rozkraczylam a teraz jestem w ciąży co robić? Dziewczyno piszesz tak beztrosko jakoś tak wyszło zabalowałam troche wypilam a gdzie miałaś wtedy mózg jak to robiłaś?

Gość lolololo
Ja też byłam w takiej sytuacji, z tym że na 1 roku. To wygladało tak: wyjechałam do duzego miasta, wrkeciłam się w ten rytm, zaczęło mi się podobac imprezowanie do rana, alkohol, fajki, seks. Dodam, ze zanim wyjechałam byłam bardzo niesmiała spokoja dziewczyna, nie miałam chłopaka, nawet na własnej studniówce byłam z kuzynem. A kiedy wyjechałam wszystko się zmieniło. Przez ten 1 rok wypiłam chyba 10 razy tyle alkoholu co przez całe zycie do czasu wyjazdu, przespałams ię z 4 facetami. Omal nie zawaliłam studiów. Teraz wiem, ze trzeba było mysleć, potem robić, a nie na odwrót.

Gość do neinka
a wspolwinny :O dałeś się ponieść prowo? :O

Gość Jadzia-Katoliczka
do neinka ty mi tutaj paragrafami nie skacz bo ja ci skocze paragrafami jesli chodzi o aborcje to zobaczysz chcesz tego?

Gość bo za mało jest dowodów
że aborcja jest dla puszczalskich, to sobie je stwórzmy, nie?

Gość Cocoa89
Nie wiem co zrobię. Chyab nie dałabym rady usunąc ciązy, ale wychowac chyba tez nie.

Gość a wspolwinny
Autorka przygarnęła w końcu kropka czy nie??????

paragrafami jesli chodzi o aborcje hahahahaha kazdy moze robic ze swoim cialem co mu sie zywnie podoba, aborcja jest dla ludzi :D:D:D

Gość do neinka
Dawaj Jadźka, wykaż się

Gość do neinka
a współ.... hahha..... chyba nie i pisze, że ani nie wie, czy chce przygarnąć, czy wychować ... ale każdy wie, ze kropka nie da się wychować

Gość do neinka
kropka się przygarnia i tuli, a nie wychowuje :)

Gość a wspolwinny
Oj Autorko, tak to nie ma. Nie można nie urodzic i nie usunąć :):):) takie zycie. Wdepnęłaś w gówno to teraz trzeba posprzątać :)

Gość Lidiaaa
do neinka Jadzia ma racje jesteśmy bardzo restrykcyjnym państwem jeśli chodzi o aborcje w Europie niestety a to pod wplywem kościola

Gość Cocoa89
Myslałam o adaopcji, przeciez moi rodzice nie będa go wychowywac