Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cocoa89

Wpadłam, co robic???!!!!???

Polecane posty

Gość do neinka
nie w guuwno, tylko w kropka Jadzia, jestem od wrażeniem :) powiem nawet, ze się podnieciłam stanem twojej wiedzy do tego stopnia, że chyba nie pójdę dzisiaj na imprezę ;)

Gość Lidiaaa
za granica tez nie jest łatwo zrobic aborcje Ukraine jada polki

Warto rodzić tylko po to żeby oddac? Namęczysz się, nacierpisz, stracisz figurę a byćmoże nawet będziesz miała nieodwracalne komplikacje zdrowotne. Wszystko to tylko po to żeby oddac? No prosze Cię

Gość do neinka
ja to możliwe? :D chyba normalne jak dzieci się biorą za seks

Gość a wspolwinny
do neinka nie w guuwno, tylko w kropka mój błąd :):):):):):)

Gość Jadzia-Katoliczka
do neinka to mi tu nie skacz paragrafami a mnie wali czy ty pójdziesz gdzieś co będziesz robiła to mnie nie obchodzi twoja sprawa

Gość K-A-R-O-L-I-N-A.
na zachodzie to maja łatwiej kobiety w tym stanie bo biorą tabletke poronna i po krzyku

Gość do neinka
Warto rodzić tylko po to żeby oddac? Namęczysz się, nacierpisz, stracisz figurę a byćmoże nawet będziesz miała nieodwracalne komplikacje zdrowotne. Wszystko to tylko po to żeby oddac? No prosze Cię Tia... podkreśliłabym tu jeszcze nabycie celulitu, zwiotczenie piersi i inne takie konkretne czynniki deformujące w sposób znaczący figurę - pamiętając, że ojciec dziecka lubi balować /.....Chyba nawet teraz poszedł gdzies zabalować/, w związku z tym autorka musi mieć figurę konkurencyjną w porównaniu z innymi koleżankami imprezowiczkami ...

Gość do neinka
Jadzia-Katoliczka : a mnie wali .... Jadzia, Cię naprawdem ponosi :D taki język w ustach katoliczki-Jadzi? strach się bać, co by było, jakbyśmy rozmawiały fejs tu fejs :D

Gość a wspolwinny
oj tam.....figura figurą......walic to.... niech dziewczyna po prostu sobie odpowie na pytanie czy chce dziecko. Jeszcze jest czas zeby usunąć. .... Jesli chce urodzic to zmiana figury ma tu male znaczenie.

Gość do neinka
a wspolwinny .... no szkodzi nic;) ale bystra jestem, no nie? Wychwytam każdy niuans ;)

Gość do neinka
oj tam.....figura figurą......walic to.... niech dziewczyna po prostu sobie odpowie na pytanie czy chce dziecko. Jeszcze jest czas zeby usunąć. .... No baaa.... jakby wiedziała, to by tutaj nie klikała przechodzi jak widać rozterki egzystencjalne, czego jak mniemam jesteśmy świadkami.

kazda kobieta ma prawo usuwac. kazda kazda. nikt nikogo nie bedzie zmuszal do rodzenia niechcianego bachora. lepiej go usunac niz meczyc sie tylko po to zeby go oodac.

Gość a wspolwinny
do neinka ja pierdziuuule :) ale bystrzak z Ciebie, aż miło obcować :):)

Gość Jadzia-Katoliczka
do neinka nie będę z tobą rozmawiała bo dla mnie nie jesteś partnerką do rozmowy a jestem wielka przeciwniczka aborcji i każdy kto to dokona aborcji a ja sie dowiem to powiadam odpowiednie instytucje a mój nick mówi ze jestem wierzącą praktykującą katoliczką. ABORCJI MÓWIĘ STANOWCZO NIE O KONIEC DYSKUSJI

Gość do neinka
Zakłopotana, najgorsze jest to, że ona się zastanawia, co ona czuje... a zupełnie nie myśli o tym, jak się będzie czuło niechciane dziecko :O ma się wrażenie, że autorka ma mniej niż 16 :O smutek, żal i wieczna sromota....

hahaha jadzka co kogo obchodzi czy ty jestes za czy nie :D wiekszosc z nas jest tutaj za aborcja i my jestesmy cooool :D:D:D

Gość adi_P
neinka juz wypisuje swoje dyrdymały juz wie jak bedzie wygladała autorka topiku po porodzie smieszne to

Gość ewa450
Zaklopotana pomyśl jak ciebie ktoś wyskrobał to by ciebie tutaj nie było zastanow sie co piszesz

o dokladnie, nie ma co rodzic zeby potem oodawac dziecko ktore bedzie gwalcone w domach dzieckach czy molestowane pzrez ksiezy- taka dzisiejsza rzeczywistosc. lub rodzic dziecko zostawic ze soba i nie kochac go... bez sens po to wlasnie mamy ABORCJE :)

Gość a wspolwinny
Zaklopotana no niestety nie masz racji. Zmuszane jestesmy przez dewoty, przez kościól.... hehehe.... ten ostatni zionie obłudą na kilometr. Np. Kosciol nie chowa plodow ponizej 10 ntygodnia, nie wyprawia im pochowku. Jednoznacznie daje do zrozumienia, ze plod ponizej 10 tyg. to nie czlowiek :):) a skurwiele zabraniaja aborcji..... u nas w naszym zasciankowym jebnietym kraju, jestesmy zmuszane do rodzenia. Kosciola nienawidze wybitnie za to ze nie daje nam decydowac zarowno w kwestiach usuniecia ciazy jak i zaplodnienia in vitro. TO JEST CHORE CO SIE DZIEJE W TYM KRAJU.

Gość do neinka
a współ.... no baa... staram się jak mogem ;) miło obcować... ale słodko połechtano moje ego :classic_cool:: jak przyjemnie.... ;)

Gość Cocoa89
upsss przyznaje sie ze mam 15 lat i wpadłam

Gość Arminka :(
narazie kosciól jest góra wszystko wygrywa a my niewiele mozemy zrobic ten smród bedzie sie jeszcze długo ciagnał jesli chodzi o aborcje in vitro itp...

Gość a wspolwinny
Jadzia-Katoliczka do neinka nie będę z tobą rozmawiała bo dla mnie nie jesteś partnerką do rozmowy a jestem wielka przeciwniczka aborcji i każdy kto to dokona aborcji a ja sie dowiem to powiadam odpowiednie instytucje a mój nick mówi ze jestem wierzącą praktykującą katoliczką. ABORCJI MÓWIĘ STANOWCZO NIE O KONIEC DYSKUSJI Nie kobieto, to TY nie jestes partnerka do rozmowy. Twoj fanatyzm to choroba. Kazdy ma swoje postrzeganie tego czym jest aborcja i niech tak pozostanie. Ja uwazam, ze dopoki nie wyksztalca sie organy, mozg, rece, nogi w lonie matki to to nie jest czlowiek. to co teraz nosi w brzuchu Autorka, to nie jest czlowiek. To jest zlepek komorek, ktore mozna wyskrobac. I tyle. Jadźka Ty niby taka groźna jestes hehehehe zalosna jestes a nie grozna. Daj innym decydowac i sama decyduj za siebie.

Gość do neinka
Jadzia-Katoliczka do neinka nie będę z tobą rozmawiała bo dla mnie nie jesteś partnerką do rozmowy :)przykro mi, gdyż ja nigdy nikogo nie skreślam, nawet Ciebie :) próbuję rozmawiać z każdym człowiekiem i każdego argumentów staram się wysłuchać -- argumentów, a nie obrażliwych epitetów, czy chamskiego zachowania. J-K: a jestem wielka przeciwniczka aborcji........ ABORCJI MÓWIĘ STANOWCZO NIE O KONIEC DYSKUSJI Dla Ciebie koniec dyskusji, to ok. nie dyskutuj, ale inni mają prawo dyskutować i wyrażać własne zdanie - musisz się z tym Skarbie pogodzić. Takie jest życie :) Myślę,że możesz protestować, ale we własnym imieniu i we własnej sprawie, ale nie możesz decydować za większość, bo nikt nie lubi być do niczego zmuszany. A jeśli Ci mało, to radzę wizytę w najbliższym domu małego dziecka, albo w domu dziecka. Tyle. Jak na wzorową katoliczkę, to masz nieco mało wysublimowany sposób wyrażania myśli.

Gość ewa450
zaklopotana to wez powiedz to rodzicom prosto w twarz tutaj jestes mądra bo mozesz pisac co ci slina przyniesie ale w rzeczywistosci to ze strachu narobilas bys w gacie jak bys miala to powiedziec ze nie prosiłas sie na swiat ciekawa jestem jak bedziesz sie czuła jak twoje dziecko o ile je bedziesz miała kiedys przyjdzie do ciebie i prosto ci w twarz powie mamo a ja sie nie prosiłam(em) na świat ciekawa jestem jak będziesz sie wtedy czuła. Jestes jeszcze młoda i wiele rzeczy nie rozumiesz

Gość Cocoa89
A jak to jest z tymi tabletkami poronnymi?? Jak mozna je zdobyc??Nie wiem już co mam robić. Jestem z tym sama.

Gość do neinka
Ewa450 prawda jest taka, że to nie jest łatwy wybór pamiętam, jak niedawno na forum, żaliła się zgwałcona dziewczyna: była przestraszona: gwałt plus niechciana ciąża, którą jeszcze można było usunąć... ciekawe, kto wziąłby na siebie tę odpowiedzialność i kazał kochać tej zgwałconej kobiecie w taki sposób poczęte dziecko z całym szacunkiem nie miałabym w sobie aż tyle odwagi, żeby jej KAZAĆ :(