Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po pierwsze juz

ma ktoras takie spodnie dla dziecka z H&M?

Polecane posty

Gość po pierwsze juz
zadna nie ma?

Gość po pierwsze juz
Justyna-a masz moze takie portki?czy tak na oko strzelasz?;-)

Gość po pierwsze juz
to jest z H&M a u nich to chyba raczej wieksze niz mniejsze rozmiary wypadaja:-O

Gość O Jezu! Babo! Przeciez na
tej samej stronie z ktorej wzielas zdjecie tych gaci masz cala szczegolowa tabele rozmiarow dla wszystkich grup wiekowych! Rowniez w tak komicznie banalnym jezyku jak angielski! Nie rob z siebie ofiary, blagam! :o

Gość po pierwsze juz
kurde, nic dziwnego, ze co druga z was "zafasolkowała" w 16 wiosnie bzykajac sie z pierwszym lepszym kolesiem w bramie skoro taki poziom reprezentujecie:-O

ja mam dla córki takie doklaadnie spodnie...i tak... córka nosi normalnie spodnie na 98, są idealne.... a te spodnie kupilam na 104... i nie są na długość jakieś strasznie długie, bardziej martwi mnie ta szerokość w pasie :P :P ale kupi sie szelki i bedzie git ;) bierz 122 :)

Gość To kuzwa badz madra i jej
wytlumacz, ze prawdopodobienstwo tego ze ktos kupil tu inentyczna pare gaci jest bliskie zeru, za to w tej kijowej tabelce ma rozmiary w pasie, rozmiary dupska, rozmiary nog i wszystkie niezbedne informacje potrzebne do zakupu spodni przez net. :o

Gość leze i kwicze
no tak, bo po twoim poprzednim poscie widac ze sztuke savoir vivre opanowalas do perfekcji ty inteligentna i oczytana dziołcho :o

Gość po pierwsze juz
to i ja-dzieki serdeczne:-) Prawdopodobieństwo, ze ktos kupi takie same spodnie w przypadku akurat tych jest bardzo duze:-PAle coz, wy ubieracie swoje dzieci pewnie w lumpie, zawsze to taniej i na cygarety i wino zostanie:-D

Gość pani doktorowa
ciuszki z h&m sa duże, mój synek ma normalnie juz rozmiar 98-104 a te spodnie ma 92 i są idealne (na pewno posłużą mu na całą zimę)

Gość pani doktorowa
tak na marginesie te spodnie są świetne, polecam!

Gość pani doktorowa
kup 116

Gość po pierwsze juz
no wlasnie, h&m ma spora rozmiarowke, wg podanych rozmiarow 116 beda na teraz idealne, a przeciez to poczatek chlodow dopiero i wiadomo, ze do kozakow musza byc ciut dłuzsze, sama nie wiem co mam zrobic...:-O

Gość po pierwsze juz
a własnie:-)Mlody ma długie nogi, wiec moze jednak 122:-O

Gość Zajrzyj kobieto do tej kijowej
tabelki, to moze wreszcie na kolacje pojdziesz i sen bedziesz miala lepszy. :o FYI: Cygaretow nie pale, wino pijam z M&S, wiec za reszte po spodniach z H&Mu zadnego raczej nie dostane, a ubrania na zime kupilam WOXO w KappAhlu, ba sa lepszej jakosci niz te z H&M, ale co ty mozesz o tym wiedziec. :o