Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regina pl

ulubione zabawki waszych pociech

Polecane posty

Gość regina pl

zblizaja sie mikolajki,swieta i napewno wielu rodzicow zastanawia sie nad prezentami dlatego pomyslalam ,zeby wpisywac jakie sa ulubione zabawki naszych dzieci moze komus to pomoze w wyborze prezentow. moj syn ma 1,5 roku i najbardziej lubi jezdzic jedzikiem oraz bawic sie klockami

Gość Hanndanada
Mój syn najbardziej lubi drewniane kolejki. Ma już taką, która przewozi klocki (dodatkowa zabawa) oraz przeróżne tory i wiele elementów. Synek buduje prawdziwe imperium kolejowe :D Może się tymi kolejkami naprawdę bardzo długo bawić i mu się nie nudzi. A zabawki te kupuję zazwyczaj tutaj: http://szkolnis.pl Ceny są stosunkowo niskie, więc się opłaca :)

Gość córcia często chwyta mój
wibrator:classic_cool: :classic_cool:

Gość wheidfhw
ja lubiłam pluszowe pieski i wszystko co wydaje melodyjkę. oprócz tego klocki lego i drewniane

Mój o dziwo szaleje już któryś miesiąc z takim konikiem: http://www.edu.brykacze.pl/little-tikes/164-little-tikes-ko-konik-na-biegunach-niebieski.html dostał po kuzynie i bawi się cały regularnie... z tym że on lubi zabawy zręcznościowe, jeśli już usiądzie z klockami, konikiem interaktywnym itp. to tylko na moment. A na tym bujaku siada, wstaje, skacze z niego- szczerze mówiąc nie wpadłabym na to że taka zabawka może pobudzać wyobraźnię ;) Książeczki też się sprawdzają, ale ma swoje ulubione- muszą być proste, wyraźne obrazki i tekst o dziwo też nie każdy, do tej pory się awanturuje przy próbie czytania bajki "Małpa w kąpieli", za to lubi "Lokomotywę", inną bajkę o pociągu i książeczkę ze zwierzętami ze wsi. Przytulanki do spania, ale tylko konkretne- takie s płaskim brzuszkiem, to od urodzenia ma podkładane i zostało.