Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdsghjjhkjk

Czego uzywacie/uzywalysmy przeciwko rozstepom w ciazy?

Polecane posty

Gość beauty spec.
sama probowalam na blizne po cc. praktycznie sladu nie ma. moja siostra na rozstepy i blizne po wycieciu wyrostka robaczkowego. teraz tato stosuje na rowniez na blizny ale po wypadku samochodowym. balonoooooowa cudow nie zdziala, bo zaden kosmetyk ci nie usunie rozstepow ale gwarantuje ze bardzo poprawi stan, koloryt Twojej skory a rozstepy beda ledwo widoczne.

Gość balonoooowaaaa
Ok :) w cuda nie wierze :) Poprawienie wygladu skory i zredukowanie widocznosci rozstepow mi wystarczy :)

Gość agula85
Witam. Ja jestem w 32 tygodniu ciąży, jak narazie nie zauważyłam żadnego rozstępu na brzuchu, a tendencje to ja raczej mam bo już mam od dawien dawna niezłe rozstępy na tyłku. Używam kremów tak od 4 miesiąca, ale na zasadzie jak mi się spomniało, wpierw był to Dax Perfecta Mama a teraz z Eris Pharmaceris krem zapobiegający rozstępom. Bardzo oj bardzo bym nie chciała mieć tych rozstępów na brzuchu i piersiach, więc od dziś dołączyłam jeszcze oliwkę dla dzieci z Hipp ale czy to coś da? Na dzień dzisiejszy przytyłam 16 kg i mam ogromniasty brzuch, czy według Was rozstępy powinny już wystąpić, czy to znak że już ich nie będzie?