Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota....Dziewica

Mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem z tego dumna!

Polecane posty

Gość aaa bbb ccc 223445
"zyli osoba akseksualna nienormalna? w takim razie pani juz dziekujemy " oczywiście, że jest nienormalna. Sprawdź znaczenie słowo normalność :classic_cool: Prawiczki w twoim wieku też nie są normalne

Gość gooold
No chyba, że mówi że jest dziewica analną;) to wtedy nie jest tak zle;) nie wszyscy jeszcze próbowali takiej odmiany więc istnienie dziewic analnych nie jest jeszcze anormalne w tym wieku

Gość gooold
zanim ktoś coś pisze proponuje przeczytac główny temat wątku/ mowa tu o dziewictwie w wieku prawie 30 lat

Gość Pieniążek - ona
Autorko gratuluje! nie wierz tym głupim ludzion dającym głupie komentarze , dziewczyny zazdroszczą, bo to wielki skarb :) Ja mam 22 lata i też jestem dziewicą, a mój facet jest ze mnie dumny i nie może się doczekać :) (Jesteśmy razem 9 miesięcy) wcześniej byłam dłużej z chłopakiem i też nie dałam i cieszę się z tego :P mój facet prosił mnie , czy może powiedzieć kolegą, że ma dziewice, ale nie pozwoliłam :P Wiem, że facet bardzo szanuje, jak chodzi z dziewicą. Dlaczego faceci płacą takie wielkie sumy dziewczynom, które sprzedają im dziewictwo? Bo sla faceta być pierwszym, to jest naprawdę "coś".

''Autorko gratuluje! nie wierz tym głupim ludzion dającym głupie komentarze , dziewczyny zazdroszczą, bo to wielki skarb Ja mam 22 lata i też jestem dziewicą, a mój facet jest ze mnie dumny i nie może się doczekać (Jesteśmy razem 9 miesięcy) wcześniej byłam dłużej z chłopakiem i też nie dałam i cieszę się z tego mój facet prosił mnie , czy może powiedzieć kolegą, że ma dziewice, ale nie pozwoliłam Wiem, że facet bardzo szanuje, jak chodzi z dziewicą. Dlaczego faceci płacą takie wielkie sumy dziewczynom, które sprzedają im dziewictwo? Bo sla faceta być pierwszym, to jest naprawdę "coś".'' Strasznie zazdroszczę twojemu facetowi, twoje dziewictwo jest faktycznie największym skarbem. Praktycznie reszta jest w ogóle nie istotna, twoja błona jest aż tyle warta, że potrafi przykryć wszystkie twoje wady. Może zostań nią do końca życia?

Gość wytrzymaj do slubu
bo jak dasz wczesniej to sobie pojdzie szukac innej a z toba juz zaden nie bedzie sie chcial ozenic bo bedziesz puszczalska

Gość domiku węx ty sobie poruchaj
bo już tak perdolisz, że się włos na piczce jeży

Gość pieniążek, tobie od tego
dziewictwa, to juz tak się po.jebało we łbie że zaczynasz bredzić, może zmień dilera....

Gość dziewictwa sie nie oddaje byle
komu. dziewictwo mozna oddac tylko mezowi. jak oddasz byle komu to ci dziewictwo zabierze i sobie pojdzie

Gość tez sliczny
fuj fuj fuj

no to 29 letnia dziewico, straciłaś najlepsze chwile życia i kilka tysięcy wsadów z orgazmami, albo z drugiej strony, może to i lepiej, taka głupia baba dała by sobie zrobić, co rok to prorok i byłoby już o osiem bachorów więcej na tym zasranym świecie.

Gość dziewictwo to skarb

Gość dziewictwo to skarb
co ty bredzisz. z kurwa bys sie nie ozenil

Gość ołmajgad:P
"Jest wiele dowodów na to, że dziewictwo jest lepsze od puszczalstwa... " czyli świat jest albo biały albo czarny czyt. albo jestem dziewicą do konca dni moich , a jesli już nie jestem to sie puszczam..? ciekawa ideologia ... cóż.. to marny powód do dumy tak naprawde a raczej bardzo to smutne, ze majac bez mała trzy dychy na karku nie znalazłas meżczyzny z którym chciałabys byc i kochac się z nim .. :(

to ty bredzisz, jestem juz po raz drugi żonaty, i pierwsza żona, którą wziąłem jako dziewicę, okazała się puszczalska, a druga wprost przeciwnie, choć dziewicą nie była, jest mi wierna. Tak, że widzisz dziewictwo , gówno znaczy.....

Gość dziewictwo to skarb
blondyn ty lgasz jak z nut. pisales ze twoja pierwsza zona nie zyje.

Gość acha to jednak wziales za zone
dziewice.

Gość to ty blondyn musisz swietnie
prowadzic. po pijaku jechales ze wypadek zrobiles?

nie rozumiem, żona miała swoje prawo jazdy i swój samochód, a ja byłem w czasie w robocie, tzn w pracy w biurze....