Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alayah

Narkoza u dentysty w Uk

Polecane posty

Witam, chciałam się dowiedzieć czy ktoś leczył w Uk ząbki pod narkozą, jak to tu wygląda bo już raz robiłam ale w Pl , niestety chicken jestem i normalnie znieczulenie nie jest dla mnie :)

Gość narkoza jedynie
w szpitalu nie robią tego w gabinetach a wygląda normalnie - po wypełnieniu niezbędnych papierków zaśniesz sobie , zrobią co mają zrobić i wybudzasz się w ciągu kilku minut i tego samego dnia możesz iść do domu po sprawdzeniu jak się czujesz po narkozie dobrze żeby ktoś był z tobą bo można czuć się lekko dizzy przez kilka do kilkunastu godzin aa skierowanie do szpitala na zabieg musi wypisać ci dentysta

Niekoniecznie musi byc to szpital. Mozesz dostac tez skierowanie do prywatnego gabinetu w ktorym dentysta posiada uprawnienia do wykonywania tego typu zabiegow przy wspoludziale anastezjologa. Ale,tak jak napisala osoba powyzej,musisz miec skierowanie od swojego dentysty - to on kieruje Cie do wlasciwego gabinetu,kliniki lub szpitala. No i faktycznie,ktos musi Cie "odebrac" po zabiegu.

ja mialam narkoze za darmo i to w gabinecie nie w szpitalu:) oczywiscie nhs.

Gość Osa :)
podaj ten adres,bo ja tez jestem tchorz :( bede ci dozgonnie wdzieczna :D

Dzieki za odp.Ja jestem z Leeds, niestety nie wiem jak takie skierowanie załatwić ? na jakiej podst? mam powiedzieć dentyście, że się boje i ma mi je dać? w Pl idziesz prywatnie i nie trzeba skierowania

prosze bardzo:) Acton W3 6NY 118 Horn Lane, tel.020 8992 1033. mam nadzieje ze ci pomga, ja tez jest dygusek jesli chodzi o dentyste;)

Gość Osa :)
ale masz na mysli narkoze,czy znieczulenie ? i jeszcze jedno pytanie ;) czy ten dentysta przyjmuje na NHS ?

Gość alayah ....
idziesz do swojego dentysty i po prostu nerwowo reagujesz na wszystko co chce zrobic , a po chwili juz na nic mu nie pozwalasz :D i ze lzami w oczkach prosisz o narkoze. Jezeli sam jej nie wykonuje,to powinien dac skierowanie z adresem placowki do ktorej masz sie zglosic.

ja mowie o usypianiu ;) nie znieczuleniu:). tak przyjmuja tam pacjentow NHS. kiedy bedziesz szla na wizyte musisz byc z kims, po zabiegu bedziesz troszke ..zakrecona;)

alayah.... lub poprostu zapytaj gdzie sie znajduje taka klinika i na pewno dostaniesz odpowiedz :)