Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemeness30

Czy jako 30letni prawiczek powinienem przespac sie z byle jaka

Polecane posty

Gość siemeness30

chyba nie mam szansy na normalna dziewczyne

Gość szyyymon25
moze prostytutka??

Gość slajer1
uważam że nie, bo możesz złapać syfa wenerycznego, teraz pytanie czy ci to potrzebne

To, czy powinieneś zależy od tego jak się czujesz w obecnej sytuacji. Nie rób niczego pod naciskiem społeczeństwa.

Gość przystojnnyyyyyy
czekaj/szukaj normalnej; trzeba coś od życia wymagać...

Gość slajer1
niektórzy mają defekt charakteru ew. niezdiagnozowane choroby psychiczne ;) nie widać tego na pierwszy rzut oka, ale... tacy szybko nie znajdą drugiej połówki na stałe

Gość siemeness30
ja juz nie wytrzymuje bez kobiety, ale jest tak bardzo niesmialy ze nie zagadam do dziewczyny tzn. nie zaproponuje jej pojscia na kawe czy czegos wtym stylu

Gość slajer1
musisz sie nauczyć gadać z kobietami, to jest tak naprawde bardzo proste bo one nie mają zainteresowań itd. jest dużo łatwiej sie dogadać niż z typami

Gość slajer1
a odwage musisz znaleźć, inaczej już przegrałeś

Gość siemeness30
ja jestem malomowny, nie mowie duzo po prostu, ale wiedze mam spora, al e niepotrzebna

Gość slajer1
to nic nie szkodzi, bo widzisz w przypadku kobiet wiedza nie ma żadnego znaczenia, możesz być zupełnym debilem i mieć kobiety, to działa inaczej. chodzi o pewien całokształt, całościowe wrażenie jakie na niej zrobisz. poza tym pare szybkich rad sprawdzonych: nie szukaj w klubach bo tam siedzą kobiety tylko troche wyżej w hierarchii od prostytutek (nie chcesz takiej nawet za darmo uwierz mi; poza tym kobiety chodzą do klubów głównie żeby napompować swoje ego chociaż same sobie nie zdają z tego sprawy)

Gość siemeness30
ja nie mam zamiaru isc na dziwki, ale myslalem o takiej z klubu, nawet pracowalem w klubie nocnym i poznalem tam kilka fajnych dziewczyn

Gość slajer1
wiesz co siemens, zapomniałem zupełnie, w twoim przypadku, mówisz że jesteś małomówny, podejrzewam że bardzo dobra opcja to randki internetowe, kiedyś to było straszne tzn. laski były koszmarne, same grubasy, ale sytuacja sie bardzo zmieniła, teraz przez neta możesz mieć naprawde laske wysokich lotów i to zarówno intelektualnie i wizualnie ;)

Gość dzieki za _hinta_ ale
do wszystkiego dochodze sama.

Gość delight22
A dlaczego niby nie masz szans na normalną dziewczynę??? Musisz wiedzieć czy swój pierwszy raz chcesz przeżyć po prostu dlatego aby dowiedzieć się jak to jest,czy chcesz przeżyć go z kobietą,którą obdarzysz uczuciem...Owszem,zgodzę się z tym,że nieśmiałość to nie jest cecha,która ułatwia życie,ale są przecież kobiety wyrozumiałe,które potrafią rozluźnić atmosferę :) nie zgdzę się z kolegą powyżej(slajer 1),że my kobiety nie mamy zainteresowań...Ja mam ich mnóstwo :) co do tego,że nie patrzymy na poziom inteligencji mężczyzny...To do końca nie tak,ale trochę racji w tym jest.Bo wystarczy,żeby miał to coś:) co nas oczaruje :) ale na dłuższą mete sam urok osobisty nie wystarcza,bo przecież trzeba mieć o czym rozmawiać :) wszystko zależy od upodobań każdej z nas :)

Gość slajer1
byłem 5 lat (!!!) w związku nie angażując w niego nic więcej niż tylko urok osobisty, nawet nie mieszkaliśmy ze sobą, po 5 latach nadal mało o mnie wiedziała. urokiem osobistym, jeśli odpowiednio to rozegrasz, możesz utrzymać związek z kobietą, bez angażowania czegokolwiek innego, ja do dzisiaj dostaje od niej smsy

Gość delight22
To świadczy o tym,że ona nie była zbytnio rozgarnięta...Nie wiedziałam,że takie kobiety istnieją na prawdę (!!!)

Gość slajer1
z mojego doświadczenia i moim zdaniem większość kobiet taka jest

Gość siemeness30
Bylem tylko na 3 randkach z netu w ciagu ostatnich 5 lat i to byly prawdziwe moje randki. Innych nie mialem. ;-( Oczywiscie ze chce miec pierwszy raz z dziewczyna ktora darze uczuciem. Ale kiedy taka znajde? ( ja w ogole nie szukam ).

Gość slajer1
wiesz co delight22 napisałaś że masz mnóstwo zainteresowań, a... zdajesz sobie sprawe że jak ktoś sie interesuje wszystkim, to sie zna na niczym? ;)

Gość tak, natchnelo mnie to
Każdy wpis tutaj nijak do poprzedniego

Gość delight22
Większość mówisz???Nie wydaję mi się,choć nie wykluczam,że możesz mieć rację. Skoro nie szukasz to weź się chłopie ogarnij i zacznij coś w tym celu robić!!!Pokaż kobiecie,że Ci na niej zależy.I tu nie mam na myśli tego,żebyś obdarowywał ją drogimi prezentami.My się cieszymy z głupich malutkich kwiatków,z dobrego słowa.Wystarczy,że powiesz kobiecie,że ładnie wygląda a już jej się cieplej na duszy robi.Bądź dzantelmanem...otwieraj jej drzwi,odsuń krzesło,otwórz drzwi od samochodu.Zdobywaj ją.Okaż jej też swoje uczucia.Mów o nich,żeby była Ciebie pewna,żeby mogła zaufać...

Gość slajer1
delight22 daje ci złe rady, bardzo złe, ale nie wiń jej bo z jej punktu widzenia to są dobre rady :D tylko że one nie działają, nie stosuj ich chyba że chcesz zostać prawiczkiem do 40-tki

Gość siemeness30
dzieki marudze na tym forum juz kilka lat, wiem ze nie ma sensu sie zalic, ale ciagle na tym sie lapie, musze sie zmienic, chociaz niektorzy twierdza ze ze nalezy byc soba, ale to nic mi nie daje

Gość siemeness30
to moze Ty slajer dorzucisz kilka rad wiecej

Gość delight999
Kurde nie mogę pisać w swoim nicku bo karzą mi jakieś hasła wpisywać wrrrrrrr !!!! ale nie istotne...wróćmy do tematu... Slajer skoro jesteś taki mądry to może powiesz co Ty byś zrobił na jego miejscu??? Odrazu zaproponował dziki seks w toalecie??? :D Raczej mam pojęcie na temat każdego mojego zainteresowania:) no może nie do końca,ale w większości tak :)

Gość nie przyznawaj się ze jestes
prawiczek i graj, będzie ok:)

Gość siemeness30*
ktos zaczernil moj nick, rzezcywiscie musze isc spac ;-) wstaje po 4 rano ;-) ale mozecie pisac mi rady ;-) dzieki