Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kranika

Moj maz lubi duze piersi

Polecane posty

Gość Kranika

Witam.Moj maz ma mnie-mala,drobna kobietke o drobnych piersiach-zawsze mial partnerki o duzych piersiach...i to mnie tak strasznie teraz meczy bo zobaczylam jak wygladaja jego byle partnerki (przez nasza klase...).Ma 28 lat-ja 27.Zastanawiam sie czy piersi sa takie wazne?Wszystko byo OK dopoki nie zobaczylam jego bylych i ich piersi.On broni moich piersi i mowi,ze sa piekne.Prosze napiszcie czy piersi sa tak wazne?Tyle nas laczy a ja juz mysle o powiekszeniu piersi...Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość 2222222222
to nie jest w zyciu najwazniejsze.

Gość Janek 0000000
dla faceta piersi kobiety są bardzo wazne a zwłaszcza jak sa obfitych kształtów :)

Gość Johny Canada
muszą być duże cycki bo inaczej to nie jest kobieta jak ma małe cycki

Gość renia bacz....
mój mąż ozenił się ze mną bo mam cyce-donice jak mówi

Gość piekna Helena
to uwazaj ale to pewne ze kiedys cie zdradzi z jakas biuściastą laską

Gość nie przyznawaj się ze jestes
nie słuchaj tych głupot:) skoro Ciebie wybrał to mu się podobasz:) nie wyobrazam sobie byc z kims dla jednej czesci ciała, liczy się całokształt

Gość duze cyce sa anomalia wedle
naukowcow do niczego nie sa potrzebne

Gość wiesio z łozic
obieta która ma małe piersi to jest bardzo mało kobieca dla mnie musi miec wielkie cycuszki zeby mozna bylo pomiętosic je :P

Gość a on jest idealny i ma 25cm?

Gość Kamil 89
cyce musza byc wielkie by mozna było do czego sie wtulic a te małe to są bleeeeeee

Gość kamilo-di luka.
ja preferuje tylko dużeeeee bimbały :):):)

Gość tylko po co facetowi 25 cm
jak pochwa jest mocno unerwiona tylko kilka cm przy samym wejściu?

Gość Basia 26.
powiększaj piersi jeśli chcesz chłopa utrzymać przy sobie innego wyjścia nie masz

A może nie chodzi o "duże" tylko o "ładnie wyeksponowane"? Zwykle jest tak, że podążamy za wzorcem, kończymy z kimś oryginalnym, innym od tego, co mamy na co dzień, ale jeśli coś idzie nie tak - wracamy do wzorca.

Gość to autorka ma problem
a nie jej facet. Zobaczyła cycki ex laski i czytane latami cosmo i inne gówna dały o sobie znać. :O

Gość a to wiadomo
:D Każde zdjecie w gazetce to efekt profesjonalnej sesji, stylizacji i photoshopa na koniec. :P to tak jak by wpisać w google grafika "sexy model" i łapać kompleksy że się tak nie wygląda. gdzie połowa efektu to wspomniane wyżej rzeczy masz przecież choćby zdjecia celebrytek złapanych bez stylizacji przecież to paszczuty :P choćby dodzia http://icee.wrzuta.pl/obraz/0ifLkVbg1et/doda

Gość autorko nie wierz
tym co tu piszą, mój facet miał babkę, któa miała duże piersi, takie naprawdę duże i zostawił ją dla mnie, a miałam wtedy małe A! Myślę, że na 100% się popatrzył na inne piersi ale wątpie, żeby chciał lecieć do włąścicielki i ją macać, po prostu popatrzył, ja zresztą też bo to jest estetyczny ładny widok. Skoro twój mówi, że podobają mu się twoje piersi to znaczy, że tak jest, nie byłby z tobą gdyby tak nie było, tego nie da się ukryć. On może ukryć ile ma cm, ty nie bo to widać od razu czy masz duże czy małe. Ja sobie powiekszyłam piersi, nie dla niego, dla siebie, zawsze to chciałam zrobić, jeszcze lata zanim go poznałam. I wiesz co? Jak mu o tym powiedziałam to od razu się nie zgodził, pracowałam nad nim, tłumaczyłam, że to mój kompleks, że zawsze chciałam zrobić, że czuję się źle z tak małym biustem, ględziłam, łaziłam za nim. W końcu się zgodził, chyba po pół roku. I dalej zerka na inne, tak to już jest :)

Gość a to jest ciekawe
On broni moich piersi i mowi,ze sa piekne." ale jak on broni twoich piersi ?:D

Gość gość
Niektore zony z malymi piersiami pozwalaja mezom aby sobie pomacali duze piersi innej kobiety i wyrzucili z siebie ta ochote. Mam bardzo duze piersi i nieraz bylam w takiej sytuacji.

Niektore zony z malymi piersiami pozwalaja mezom aby sobie pomacali duze piersi innej kobiety i wyrzucili z siebie ta ochote. Mam bardzo duze piersi i nieraz bylam w takiej sytuacji. x Mam duży biust,ale z ciebie to tępa szmata.

Gość gość
Jeżeli sobie powiększysz to będą sztuczne.Masz problem.Mężczyźni naprawdę lubią duże.

Mężczyźni naprawdę lubią duże. X Wiem o tym,jednak mimo wszystko dobrze byłoby gdyby poza biustem było coś jeszcze.

Gość gość
Ludzie:Ptyle pierdoł na raz to już daaawno nie widziałam:D:D:DPocieszyliście autorkę,nie ma co:O :D:D:D Co do wielkości, to ja mam H:P

Gość gość
Moj maz uwaza ze duze piersi nie sa fajne,oczywiscie miniaturki tez nie. Twietdxi ze lubi delikatne kobiece ksztalty,szczupla sylwetke. Sama mam mala. piersi ale adekwatne do mojej budowy bo jestem szczupla. Jak bylam w ciazyi piersi piwiekszyly mi sie dwa rozmiary nie czulam siez tym dobrze.A moj luby nie pchal juz rak pod bluzke jak do tej poiry. VPol roku po ciazy powiefxial ze tesknil za. takim biustem bo taka mnie pokochal i kazdy centymetr ciala. Takze nie sluchaj tych glupot jak Cie kocha to taka jaka jestes.

Gość gość
"Najlepsze takie które mieszczą się w dłoni" - slowa mojego chłopaka i z tego co pamiętam mój ex tez tak sądził :)

Gość gość
Moja zona ma takie, ze staniki musi dac szyc bo w sklepie nie kupi. Ale nie dlatego sie z nia ozenilem. Zawsze lubilem takie co sie mieszcza nie w dloni a w buzi. Bo nie ma nic najpiekniejszego na swiecie jak moc wssac cala piers do buzi..................

Gość gość
Pustak z Ciebie, piszesz ze masz proorcjonalna budowe i maz takie lubi -szczuple i proporcjonalne, ale gdy w ciazy urosly Ci piersi, to juz przestal Cie dotykac. I co? Cale zycie bedziesz starac sie sprostac wymaganiom meza co do wygladu/ Milosc nie na tym poloega. Juz Ci wspolczuje, bo za 15-20 lat idealem juz nie bedziesz, bo zaczzniesz sie starzec.