Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kranika

Moj maz lubi duze piersi

Polecane posty

Gość gość
Maz pokochal Cie szczupla i proporcjonalna? Wspolczuje dziewczynko, a Ty sie jeszcze szczycisz, ze w pol roku doszlas do idealu znowu. Masakra. Teraz do konca swoich dni musisz sie pilnowac, wara przytyjesz,czy zaczna Ci siwiec wlosy i dostaniesz zmarszczek. Juz teraz zbieraj kasiore na pozniejsze zabiegi i operacjje, by ideal meza jak najdluzej utrzymac.

Gość gość
widocznie masz coś więcej niż cycki czy w ogóle ciało

Gość gość
Wszyscy mezowie z plaskimi zonami mowia ze lubia male piersi, a potem mnie pokryjomu przed zonami obmacuja. Mam (DD).

Gość gość
Moj sasiad tez zawsze przy zonie mowi ze mu sie takie male ksztaltne proporcjonalne podobaja, i ciagle zone zdradza z taka ktora ma takie wielkie wiszace cyce.

Gość Łona jest Aniołem
Piersi Łonej to osobny poemat ...;) Dobranoc :)

Gość gość
Wiemy ,wiemy że Łona jest tip top :)

Gość 15 24
jeśli facet postrzega kobietę przez pryzmat cycków , to należy sobie z nim dać spokój . Jesteście kawałkiem mięsa i sztuka mięsa - cycki są tym czym dla niego jesteście ? kobieta marzeń to ta z wymionami zamiast piersi ?

Gość Łona jest Aniołem
"jeśli facet postrzega kobietę przez pryzmat cycków , to należy sobie z nim dać spokój " W ogóle kobieta aby mieć pewność że nie jest postrzegana pryzmatycznie powinna wcześniej pozbawić się cycków tudzież innych atrybutów zalegających męską wyobraźnie ;)

Gość gość
dobre "Łona jest Aniołem " :)

Gość gość
gość dobre "Łona jest Aniołem " usmiech.gif x ty p*****lniety jestes? sam siebie chwalisz, sam sobie odpisujesz musisz byc bardzo nieszczesliwy ale dlaczego to nas nie dziwi:D

Gość gość
facet jest bardzo prosto skonstruowany --- lata za cyckami bo przypominaja posladki kiedys na czworakach latal za tylkiem a teraz jak widzi duze cyce to widzi znowu tylek

Gość gość
c**ę i japke zaszyć ,piersi w p**du ,dupa i tak jest ponoć tylko do srania ;) co zostaje ? Otóż zostają prawdziwe uczucia :)

Gość my smutni
Łona jest Aniłoem 10/10 :)

Gość gość
zyeb sam wystawia punktacje do kazdej swojej wypowiedzi :D

Gość gość
Piersi u kobiety są tak samo ważne jak wzrost lub rozmiar penisa u faceta.

Gość gość
Co ty mówisz ?"Lona jest Aniołem " napisał coś sensownego a koleś powyżej bredzi jak "ostatni zyeb" ;)

Gość gość
lona jest saniolem bo sie znowu zapomnisz przelogowac :D

Gość gość
hejterom dużo nie potrzeba ,głupota to perpetum mobile ;) Teraz uwieli się na "Łona jest..." pewnie z nadmiaru szczęścia osobistego ;)

Gość gość
Dobre "Łona " :classic_cool: :)

Gość gość
Mialam ta nieprzyjemnosc posiadania duzych piersi gdy mialam 13 -15 lat. Mialam rozmiar 80H i nie moglam znalezc takiego rozmiaru stanika odkad gdy mialam 75F. Przeszlam przez gehenne wstydu przez to ze cala szkola widziala ze mam ogromne piersi siegajace do pasa. Wyobrazcie sobie wyzwiska. Z doswiadczenia wiem ze mezczyznom nie zalezy na estetycznych duzych piersiach. Moje sa tak duze ze skora sie rozciagnela i sa teraz ogromne i siegaja do pasa. Zaden chlopak nie chcial chodzic z taka ktora ma piersi do pasa bo nie ma stanika, ale wiekszosc chciala sie ze mna spotykac w sekrecie z wiadomych wzgledow. W szkole bylam posmiewiskiem, a poza szkola starsi panowie mnie czeso podrywali. Wiekszosc z nich zonaci. Ja bylam mloda, nie mialam pewnosci siebie, ale bylam dostepna i przyjazna. Reakcje mezczyzn na widok mojego biustu dodawaly mi pewnosci siebie wiec zaczelam sie ubierac prowokacyjnie. Nie bylo takiego zonatego faceta ktory nie chcial doswiadczyc ogromnego biustu.

Gość gość
A ta wyżej to co chciała przekazać? Że nie ma faceta, który nie chciałby ogromnego zwisającego do kolan biustu? To już wiedzą dzieci w przedszkolu, nic nowego nam nie przekazałaś. :)

Gość gość
faceci lubia duze cycki ale bez przesady ze to jest najwazniejsze ludzie obudzcie sie

Gość gość
Autorko, Twój mąż już doświadczył wielkich piersi i jednak wybrał Ciebie. Bardzo mądry facet bo kobieta z drobniejszymi będzie miała ładny biust długo długo, w miarę wieku ciągle ponętny. A te z dużymi tylko w staniku będą wyglądać jako tako, bez stanika porażka, wiszące wory tłuszczu i skóry. Twój mąż już nie lubi dużych piersi ;)

Gość gość
Co z tego, że cycki to w praktyce kilka mililitrów gruczołu i tłuszcz. A więc w praktyce duże piersi, to nic innego jak duża ilość smalcu nagromadzona na klatce piersiowej. Faceci i tak to uwielbiają, a smalcem ulokowanym przykładowo na brzuchu gardzą. Tak już mają.

Gość gość
Moj maz ma fiola na punkcie duzych piersi. Gdy sie poznalismy zakochal sie w moich bo sa bardzo duze. Mam miske JJ. A on i tak oglada sie za wszystkimi cycatymi. Nawet pare razy go zlapalam na tym jak inne obmacywal. Tacy faceci juz sa.

Gość gość
Każdy facet uwielbia duże piersi. Ten kto, tego nie pisze po prostu kłamie.

Gość gość
Ja też mam małe piersi, nie najmniejsze ale kompleks zawsze był. Unikalam zblizen choć miałam powodzenie. Miałam kilku chłopaków i każdy podkreślał ze mam piękne małe piersi. Od razu przechodziła mi ochota na pieszczoty bo te podkreślenie małe. I żaden nie przywiązywał uwagi do ich pieszczenia, no maz więcej jednak od każdego innego. Skoro żaden nie chciał ich tak puescic i całować czyli nie podoba się tylko tak mówią. Przez to nie miałam ochoty na zbliżenia bo nie czułam się atrakcyjna. I tak to faceci mówią ze jestem śliczna ale widac ze czegos tam mi brakuje.

Gość Tom

Oczywiście ze tylko duze ale jak nie ma dużych to też powiem że małe dobre inaczej nie da. Na pewno deska nie bedzie dobra na żonę ale na szybką akcję czemu nie. 

Gość olaff

A zastanwaiałaś się dlaczego z tobą jest....?

------------------------------------------------------------------------------------------
--> Zgarnij darmowe kosmetyki na święta - sprawdź na http://figura-lux.pl/loreal-kosmetyki.php