Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boj boli boli boli boli

ogromny bol

Polecane posty

mam ogromny bol przy oddawaniu moczu :( co to moze byc? pomoze ktos,czuje tez swedzenie w kroczu na wargach sromowych :(

Gość jogobella z truskawkami
zapalenie pęcherza

a czym moge to zwalczyc? musze isc do lekarza czy sa jakies leki bez recepty

Gość Urosept,urinal,urosan
Jeden z tych w kazdej aptece bez recepty,do tego 3-4 razy dziennie witamina C na zakwaszenie moczu,duzo pic ,nawet na sile..Jesli nie pomoze do lekarza niech przepisze furaginum...

Gość DOBRA SPACERÓWKA
idż do lekarza po skierowanie na badanie moczu, albo prywatnie zrób-koszt 8 zł i bedzie wiadomo czy to bakterie........czy coś innego

ból to zapalenie pęcherza a swędzenie to raczej grzybica jeśli jesteś w ciąży to nic na własną rękę. Szybko do internisty, pij dużo wody, wit. C i jedz żurawinę

Gość BrettaBeta
Słuchaj też takie coś miałam, przeważnie po tym jak wariujemy pare razy dniowo z mężem...Zapalenie pęcherza, podałabym ci dobry środek po którym jak ręką odjął przechodzi, ale się skończył i nie mam opakowania, ale to takie male tabletki żołte na zapalenie pęcherza...Przy tym miałam jeszcze częstw oddawanie moczu! Strasznie bolące! To było okropne:(:(

Gość do Bretta
To byla furaginum...Ale niech zacznie od uroseptu lub Urosalu....I witaminy C..Zapalenie pecherza to czesta przypadlosc kobiet...Nie ma co panikowac..

Gość boj boli boli boli
dzieki dziewczyny pojde i kupie narazie ktores z tych lekow Urosept,urinal,urosan mam nadzieje ze pomoze,kuzwa tak mnie boli za masakra