kleopatra32 0 Napisano Październik 24, 2010 od paru dni pobolewa mnie podbrzusze,nie mocno,ale coś czuję dziś jest mój 14 dzień cyklu,cykle mam niezbyt regularne,zazwyczaj 26-28 dni czy te pobolewania są związane z dniami płodnymi?macie takie objawy?do tego dochodzi ból pleców,między łopatkami.Nie wiem czy jest to powiązane jakoś. jutro wybieram się do gina,ale dziśchciałam poczytać opini innych na ten temat nie biorę żadnych tabl,antykoncepcyjnych,jedynie hormony na niedoczynnośc tarczycy natomiast w zeszłym roku przyjęłam 2 tabl.escapelle 1,5 roku temu urodziłam dziecko i przed ciążą nie miałam takich pobolewań,jedynie przed zbliżającą się @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 moze byc to zwiazane z dniami płodnymi tak mysle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 26, 2010 TO PEWNIE JAJECZKOWANIE;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach