matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 SORKI temat zrby przyciagnac uwage bo pisze trzeci raz i zero zinteresowania A ja mam takie pytanie do was dziewczynki..zaczelam brac tablatki YAZ wziełam 4 i odstawilam poniewaz nasluchalam sie tyle o nich ze jejku;/ po dwoch dniach od odstawienia po stosunku leciala mi krew czy to moze byc skutek uboczny? przeciez to byly tylko 4tabletki no i juz 3dzien ich nie biore no i strasznie bola mnie piersi;/ czy skutki uboczne utrzymuja sie tak dlugo od odstawienia? ?????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oNASZALONA Napisano Październik 24, 2010 odstawilas czyli okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 Okres???????? CO okres Okres juz dawno minal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 Niech ktoś poradzi cos sensownego?? z czym to moze byc zwiazane < na pewno nie byl to okres> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 wzialas hormony wiec to normalne ze mialas krwawienie. ale glupio zrobilas ze odstawilas tak po kilku dniach. tabsy przepisal Ci ginekolog? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 O w koncu ktos sie zainetesowal nie, dostalam je od kolezanki i to jest najglupsze;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odsswiezam 0 Napisano Październik 24, 2010 Matylda i co myślisz ze ktos odpowie :) zastanów sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 no to faktycznie glupio zrobilas. tabletek nie mozna brac bez zgody lekarza!!! heh, poczekaj teraz na "naturalny" okres i idz wtedy do gina jezeli chcesz brac te tabletki a jak nie to NIE ROB tak wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 no tak.. tyko nigdy nie sadzilam, ze skutki uboczne tabletek moga utrzymac sie tak dlugo.. bol piersi;/ moze jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 kilka dni to dlugo? ja po odstawieniu pierwszych tabletek najpierw przez 3 miesiace wcale nie mialam okresu a pozniej mialam przez 33 dni non stop wiec kilka dni to nie jest dlugo. i mozesz miec o to pretensje tylko do siebie bo nikt normalny nie bierze hormonow w ciemno :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 wiem;/ to bylo bardzo glupie;/ ale 4tabletki wystarczylyby zeby odczuc jakie kolwiek skutki uboczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 a kiedy wzielas pierwsza? w pierwszy dzien okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 tak, wlasnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 jezeli wzielas pierwszego dnia okresu to jak najbardziej tabletki mogly wywolac taka "burze" w organizmie. przeciez jak bierzesz tabletki tak jak nalezy to od pierwszego dnia jestes zabezpieczona wiec musisz teraz poczekac az sie unormuje.a jezeli masz lub bedziesz miala watpliwosci ze to moze byc ciaza to zrob poprostu test ale nie wczesniej niz w dniu spodziewanej nastepnej miesiqaczki i sie juz nie martw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 niepokoi mnie tylko bol piersi jeszcze czy to tez moze miec cos wspolnego z ta "burza hormonow"??? Dziekuje pomocna_dlon za odpowiedzi;*********** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomocna_dłoń Napisano Październik 24, 2010 ja biore tabletki od kwietnia i zawsze na tydzien przed ostatnia zaczyna mnie bolec podbrzusze a piersi jak zaczyna mi sie okres. dotknac ich nie mozna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matylda20 0 Napisano Październik 24, 2010 wiem piersi zawsze bola przed okresem ale zeby bolaly po???? hmmmm;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karawelka Napisano Październik 29, 2010 możesz mieć bóle ja niedawno stosowałam tab. YAZ, krwawienie normalne, ja miałąm przez prierwsze 28 dni stosowania YAZ i to już na początku się zaczeło, ból piersi tez jest normalny, poczekaj jeszcze trochę. Jak będzie wciąż coś nie tak idź do lekarza. Teraz masz nauczkę na swojej skórze jak nieodpowiedzialne jest stosowanie tabletek antykoncepcyjnych bez konsultacji z lekarzem!!! Przestrzegaj inne koleżanki teraz! poza tym masz jakąś GŁUPIĄ koleżankę która dała Ci te tabletki wiedząc, że lekarz Ci ich nie wyznaczył!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Październik 30, 2010 wiesz co jesteś chyba jakaś głupiutka. Trzeba było czytać zanim wzięłaś tabletki. Teraz sobie super roztroiłaś organizm! A to, że je wzięłaś od koleżanki to już totalny HIT! Po za tym co to znaczy "nasłuchałam się" po prostu jak bierzesz tabletki to muszą być dobrane pod kątem badań. Musisz być zbadana przez ginekologa, zrobiona cytologia, wywiad i wcześniej już wspomniane badania! TO NIE CUKIERKI! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach