Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarakta 7979

ocencie czy warto czekac

Polecane posty

Gość katarakta 7979
no wlasnie on powiedzial ze chce! ze gdyby inny czas to by wszedl w to od razu, tylko nie moze na razie, nie da rady

Gość mhhhhh
hyba tak by wypadalo zrobic. no chyba,ze mu nie zalezy i dziewczyna jest mu obojetna.co ona ma zawiesic swoje zycie i czekac az on laskawie sie odezwie? sms to jeszcze nie zwiazek chociaz wiadomo,ze moze obudzic zludne nadzieje. nie mozna tak komus namieszac w zyciu i uciec. trzeba poniesc konsekwnecje swoich czynow. ja mam takie zdanie.moze inni uwazaja,ze powinno sie zerwac kontakt.dla mnie to zwykle tchorzostwo i pokazanie tej drugiej osobie jak niewiele dla niego znaczyla.

Gość qwert0099
Dlatego uważam że nie powinna czekać. Mało który facet powiedziałby wprost "tu nie chodzi o to, że jestem po rozstaniu, ale po prostu nie chcę się wiązać akurat z tobą". Powiedział to właśnie tak, jak powiedziałby ktoś kto nie chce być akurat z nią. Ja wciskałam wtedy te same teksty facetom. Tym bardziej że w przypadku autorki mijają już miesiąc i moim zdaniem jeśli ona nadal czeka to bardziej jej wina... że sobie coś wyobraziła... bo dla mnie taki tekst zabrzmiałby jednoznacznie. I JESZCZE.... bym zrozumiałą gdyby powiedział że chwilowo nie jest gotowy, ael jednak codziennie zabiegał o kontakt z nią... Ale tu tego nie ma. Facet się pożegnał i zamilkł na długie miesiące...

Gość okresl termin kiedy
uwazam, sze zachowal sie wobec Ciebie uczciwie szczerze i wprost Ci powiedzial, ze teraz nie jest w stanie wystarczajaco zaangazowac sie w zwiazek. ROzstanie po dlugim zwiazku to najczesciej trauma,nie da sie tego tak od razu przeskoczyc.Trzeba to przerobic zeby moc wejsc znow w zwiazek,.