Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niż wszyscy

szok że dziewczyna ma prawko!!!

Polecane posty

Gość inna niż wszyscy

moja ciotka gdy dowiedziała się że mam prawo jazdy, dostałam od rodziców auto i jeżdżę nim do szkoły, nie mogła w to uwierzyc, bo przecież jestem ze wsi, więc powinnam jeździc autobusem, przykro mi się zrobiło:(

Gość no naprawde szok
powinnas jezdzic autobusem sluchaj cioci gówniaro

Gość inna niż wszyscy
taka ciocia że ją 2 razy w życiu na oczy widziałam

Gość inna niż wszyscy
ale samochodem wygodniej

Gość wredota nr 1
ale zaniczyszczasz środowisko, i zużywasz benzynę, wygodnicka się znalazła !!!! a z resztą ,ale masz problem, musiłaś o tym na forum pisać, tylko zaśmicasz tym tematem

Gość o właśnie dajcie linka
jeździj autobusem. Nie rób z siebie takiej wielkiej Pani. Ja na studia z buta zasuwałem do 25 r. ż. Teraz odkładaj sobie kasę , naprawdę sporo zaoszczęzisz w ten sposób a to ci się przyda później. Samochodem to się jeździ po 4 osoby żeby było w miarę tanio a jeżeli jeździsz sama to sorry ale to frajerstwo. No chyba że srasz dolarami

Gość dał miiiiii
samochodem na gaz jest taniej :) ja do szkoły płaciłam 6 zł za 10 km do miasta gdzie mam kolejny autobus i 10 zł do miasta gdzie jest moja szkoła razem 16 zł w jedna strone razy 2 = 32 zł razy 2 dni =64 zł , gazu wleje za 30 i spokojnie dojade przez 2 dni :)

Gość dał miiiiii
no opłaca się jezdzić w kilka osob :) zawsze dorzucą się do paliwa

Gość inna niż wszyscy
jeździmy w 3 osoby

ale macie problem .. niby czemu ma jeździć autobusem skoro ma samochód? ja tak samo jeżdżę do szkoły samochodem i wcale nie wychodzi to drożej niż autobusem..

Gość inna niż wszyscy
ktoś wyżej napisał że jazda samemu to frajerstwo to połowa mojej klasy jest frajerami nieźle

ja za bilet w jedną stronę płacę 3,10. a za paliwo wychodzi mi 2,50 jak jade sama. po co mam sie tułać autobusem, jak mam swój samochód ?

Gość inna niż wszyscy
mi wychodzi troszkę drożej ale za to jest lepiej

ten od frajerów to pewnie pan z miasta.. co innego iść parę minut piechotą a co innego dojeżdżać, wtedy trzeba wydać kasę na autobus lub samochód.. ewentualnie jak jest ciepło można jechać rowerem

Gość inna niż wszyscy
do szkoły mam 25km

z takim podejsciem to nikt nie powinien mieć auta :D .. PRzecież autem - zaoszczedzi się czas, nerwy, tlok w autobusach, czasem sie spozniaja, czasem nie przyjezdzaja, wygoda, komfort , można dojechać od swego domu do celu a nie z 5 przesiadkami itd..

Gość ja jestem kobietą
i wcale bogata nie bylam nigdy.Studiowałam zaocznie poszlam do pracy mając 19 lat.Zaraz zrobiłam rawko i kuiłąmauto.Pierwsze za 5 tys.. I nie wyobrazam sobie jedzdzic tramwajami.Mieszkam w miescie,duzym,ale te awarie zmiany rozkłądów..Marzniecie na rzystankach z hołotą.Bo nie oszukujmy sie kazdy człowiek na poziomie przemieszcza się autem! mrozne zimy..godzinne oczekiwanie na autous.Autem pjade okręzną droga i dojadę do pracy a autobusem musiałabym pół miasta przejechac

Gość ja jestem kobietą
w autobusach smierdzi.Jezia taki kolszard mamieisce siedzące i nie placi za bilet...Albo inny zuł...Ale starsza pani przyczepi sie mlodej osobie i zrobi jej wstyd w tramwaju domagając się bezczelnie mieisca!!A żul siedzi zadowolony nie placi za przejazd i jeszcze smierdzi:O

Gość inna niż wszyscy
gdy jeżdziłam autobusem wstawałam o 5.30 i rowerem 2,5km na przystanek kończyłam lekcje o 15.05 i pół godz. czekałam na przystanku zimą nie zawsze przyjeżdżał jak wcześniej kończyłam to mi autobus nie pasował i albo musiałam czekac albo się zwolnic

Gość inna niż wszyscy
zresztą nie tylko ja tak miałam bo wszyscy z mojej klasy teraz mają prawko to kombinują jak się da albo swoim autem albo się z kims zabieraja

I wcale nie jest zawsze taniej autobusem. Mam do szkoły kilkanaście kilometrów, mieszkam pod dużym miastem wojewódzkim. Gdybym nie miała auta, musiałabym jeździć pksem do tego miasta- 5,6zł i jeszcze potem tramwajem z przesiadką! Czyli 1,4*4+(5,6*2)=16,8zł! Ewentualnie mogłabym mieć kartę, wtedy wyjdzie taniej. Ale autem jestem tam w 20-30 minut i nie spalę tyle benzyny co wydałabym na bilety:P Zresztą, wkurzają mnie tacy ludzie. Dla niej pewnie szokiem by było, że trzyma się psa w domu a nie na łańcuchu, co?

Gość inna niż wszyscy
własnie ona mieszka w mieście i jej wnuczka ma do szkoły blisko